منو
 صفحه های تصادفی
اثر جو در تابش خورشید
مدارهشدار دهنده آب
امام جواد
اسب تروا
رها کردن چند توپ با اندازهای متفاوت
سنجد تلخ
مصحح
آنالیز بنزین از نفت
خانه پیشکسوتان هنر
نمونه ای از فضائل فاطمه علیها سلام
 کاربر Online
961 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  سه شنبه 15 آذر 1384 [07:32 ]
  کشف ترکیبات شیمیایی ضد سرطانی در نوعی کلم
 

محققان ، ترکیباتی را از کلم بروکلی جدا کرده‌اند که ممکن است از پیشرفت سرطان مثانه جلوگیری کند. پیش از این نیز مشخص بود که احتمال سرطان مثانه در مردانی که در هفته چند وعده بروکلی می‌خورند، در مقایسه با مردانی که تنها یک وعده بروکلی در هفته می‌خورند، 44درصد کمتر است.
در این مطالعه ، محققان به بررسی ترکیبات موجود در بروکلی که می‌تواند از رشد سلولهای سرطانی جلوگیری کنند، پرداخته‌اند. آنها ترکیباتی به نام گلوکوزینولاتها را از بروکلی جدا کرده‌اند. طی قطعه قطعه کردن ، جویدن و هضم ، این ترکیبات گیاهی به نیروگاه‌های تغذیه‌ای به نام ایزوتیوسیانات‌ها تبدیل می‌شوند که دانشمندان معتقدند در جلوگیری از سرطان نقش دارند.
محققان ، ابتدا گلوکوزینولات‌ها را عصاره‌گیری کرده و سطوح ان را اندازه‌گیری کردند. آنها از پروسه‌ای استفاده کردند که در آن ، آنزیم‌ها برای تبدیل گلوکوزینولات‌ها به ایزوتیوسیانات‌ها بکار می‌روند. در حالیکه شاخه‌های جوان در مقایسه با بخش‌های کاملا رشدیافته بروکلی ، طبیعتا غلظت‌های بیشتری از مواد شیمیایی گیاهی را دارند. خوردن قسمت‌های دیگر هم منافع زیادی برای سلامتی دارد.
محققان می‌گویند بروکلی تنها سبزی گروه کلم نیست که منافع زیادی برای سلامتی دارد. گروهی از گیاهان که شامل کلم ، گل کلم ، کلم بروکلی و کاهو می‌شود، همگی ممکن است حاوی ترکیبات شیمیایی گیاهی مشابهی باشند که در مبارزه با بیماری‌ها مفیدند. هنوز برای تجویز مقدار مشخص بروکلی یا دیگر سبزیجات مشابه زود است، اما کاملا مشخص است که این سبزیجات ، دارای ترکیباتی هستند که به سم‌زدایی مواد سرطانزا کمک می‌کند.


  امتیاز: 0.00