یکشنبه 30 دی 1403 |
ناشناس
|
خروج
تمام سایت
صفحات دانشنامه
دیگر سایتها
گالری های تصویر
تصاویر
فایلها
انجمن
جستجو در عنوان
عنوان دقیق
در متن
منو
خانه دانشنامه
دانشنامه
صفحه های تصادفی
آخرین تغییرات
رتبه بندی ها
زمین تمرین
انجمن
انجمن ها را فهرست کن
رتبه بندی ها
گالری تصویر
گالری ها
رتبه بندی ها
گالری فایل
گالری ها را فهرست کن
رتبه بندی ها
صفحه های تصادفی
حمل و نقل هوشمند ریلی
اندازه زمین
قیام 15 خرداد
استون
هوانوردی در سالهای 1914 تا 1918
پول
blastomycosis
بازیگری و واقع نمایی
پروژه کنترل نوری
یاد خدا و آثار و برکات آن
کاربر Online
423 کاربر online
: شیمی
دلیل حذف:
حذف کلی به همراه جوابها
حذف عنوان و محتوا
دلیل حذف:
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.
المیرا جدائی
ارسال ها: 22
در
: چهارشنبه 04 آبان 1384 [07:04 ]
سیب رسیده یا نارس؟
تشخیص سیب رسیده از سیب نارس :
آب سیب نارس با محلول ید( یدید پتاسیم در آب ) به رنگ آبی درمی آید زیرا قند موجود درآن به صورت
نشاسته
می باشد.
و آب سیب رسیده نیز محلول آمونیاکی نیترات نقره را احیا می کند زیرا در سیب رسیده
گلوگز
وجود دارد و چون گلوکز دارای عامل
آلدئیدی است در حضور محلول آمونیاکی نیترات نقره اکسید شده و بنابراین رسوب نقره آزاد می کند.
امتیاز:
0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!