عطر از زمانهای بسیار قدیم بکار رفته است.واژه انگلیسی عطر (perfum) از یک واژه لاتینی (fumus) به معنای دود گرفته شده است. مصریان بیش از 5000 هزار سال پیش عطر را بکار میبردند. ولی نخستین مردمی که از گلبرگهای گل سرخ گلاب گرفتند عربها بودند. عربها نه تنها گلاب را چون عطر بکار میبردند بلکه از آن به عنوان دارو نیز استفاده میکردند.
قدیمیترین راه برای گرفتن عطر گل تقطیر گلبرگهای گل با آب است. اما طریقه جدیدتر در صنعت عطر سازی استفاده از حلال بسیار خالصی است که از نفت بدست میآید. این ماده را آنقدر از میان گلبرگهای تازه عبور میدهند که از عطر کاملا اشباع گردد. آنگاه ماده مزبور را از طریق تقطیر جدا کرده و با الکل خالص آن را بدست میآورند.
امروزه علم شیمی در زمینه عطر سازی با طبیعت به رقابت برخاسته و اسانس عطر میسازد. شیمیدانان از زغال سنگ ، تربانتین و مواد دیگر عطر مصنوعی تولید میکنند. به قدری این عطرها خوشبو هستند که شما نمیتوانید آنها را از عطر طبیعی باز شناسید.
امتیاز: 0.00
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
ناشناس
در : دوشنبه 02 آبان 1384 [09:06 ]
> عطر پدیده دست کیست؟
دارا
این از آن مواردی است که مخترع و ابداع کننده ندارد مثل اینست که بپرسیم عمل نشستن ابتکار کدام ملتی بود ؟ انسان بدوی بوی گلها و خون خشکیده نافه آهوی ختن که خوشبوست و بر زمین میافتد و مشک نام دارد و یا عنبر که از موم استخوان خوشبوی ماهی کاشلوت پس از مرگش روی آب دریا میاید و کف میکند و به کف دریا موسوم است به بو های خوش پی برده بود و برای استفاده ار آن آنرا با گل(کسر گ) ممزوج میکرد و برای خوشبو کردن بکار میبرد و چون آب کلها رایحه اش دوام زیادی نداشت کم کم براس گرفتن و نگاهداری آن در طی تاریخ به آن تکامل داد , استفاده از گل سرخ خشکیده قبل از عطر بوده است , ایرانیان باستان بدن مردگان را کافور که خوشبوست میزدند تا هم ار فساد آن جلوگیری کند و هم بوی قوی آن بوی عفونت را از بین ببرد و فضا را خوشبو کند . دستگاه قرع و انبیق یا دستگاه تقطیر اختراع ایرانیان است و به نظر میرسد هند و چین و ایران به این صنعت از قدیم آشنا بوده اند مگر اینکه تحقیقات نشان دهد که کسانی دیگری در اینکار پیشقدم بوده اند که آنهم بعید بنظر میرسد اینکار مثل فرش اختراع قرنهاست و مربوط به دوره مشخصی نیست .
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!