PH عسل برابر با 4 و بشدت اسیدی است.بنابرین باید از نگهداری عسل در ظروف فلزی خودداری کنید.چون بعد از مدتی ، فلز را خورده و خودش هم خراب میشود و ذرات فلز که بهمراه عسل وارد بدن میشود، برای انسان مضر است.
برای نگهداری عسل در حجم زیاد ظروف استیل و گالوانیزه و برای مصارف خانگی ظروف شیشهای ، لعابی و سفالی توصیه میشود.
ظروف عسل را نباید در باز ، در اتاق یا در یخچال نگهداری کرد، زیرا عسل ، آب موجود در هوا را بشدت جذب میکند و بعد از مدتی رقیق و آبکی میشود.
عسل بوهای خارجی را خیلی زود به خود جذب میکند. بنابرای نباید آن را نزدیک موادی چون پارافین ، قیر ، بنزین و ماهیهای دودی و... نگه داشت.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!