جوابشو نمیدونم، ولی حدس میزنم هوای محبوس درون قند باعث ایجاد این کف میشه.
امتیاز: 0.00
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
ناشناس
در : شنبه 19 شهریور 1384 [17:32 ]
> کف چای شیرین
دارا
احتمالا به خاطر مواد سفید کننده در قند و مواد موجود در آب شهر است هوای موجود در قند اگر عاملش باشد به نظر میرسد نباید بتواند زیاد در روی آب باقی بماند - قند های دیگر در پاکت های کوچک رستوران ها مواد اضافه دیگری دارد که یکی از آنها دی اکسید سلیکان است که برای جلوگیری از چسبیدن شکر به هم از آن استفاده میکنند که در حقیقت همان شن است ولی خیلی ریز.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!