بانویی هنگام آشپزی در آبگوشت به جای نمک, جوش شیرین ریخته است! زمان صرف غذا نزدیک است و فرصتی برای پختن غذای دیگری وجود ندارد. به نظر شما این آشپز بیچاره باید چه کند؟!!!
امتیاز: 0.00
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
راه حل بسیار ساده است.کافی است به مقدار اکی والان گرم جوش شیرین که فرمول آن, NaHCO3 یا همان بی کربنات پتاسیم است, ( به مقدار اکی والان گرمی که در آبگوشت ریخته شده است ), اسید کلریدریک بریزیم !!! واکنش زیر انجام می گیرد:
NaHCO3 + HCl = NaCl + H2O + CO2 دی اکسید کربن یا CO2 که گاز است, از محیط خارج می شود و آب و نمک بر جای می ماند و به این ترتیب, نمک غذای ما هم تامین می شود!!!
اما شما دقت کنید کاری نکنید که مجبور شوید در غذایتان اسید بریزید! چون ممکن است فاتحه تان خوانده شود!!!
امتیاز: 0.00
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
ناشناس
در : پنج شنبه 09 تیر 1384 [08:59 ]
> یک سوال جالب: آشپز بد شانس!!
نمک بزند
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!