منو
 صفحه های تصادفی
انواع دلالت
تقطیر
شیعه
ولایت حضرت ولایت خداســـــت
مدار نمایش اعداد از طریق 7Segment
ژن درمانی
آزمایش افزایش طول گیاهان
درس اجزا ماشین
امام حسین در قرآن - احقاف : 15
مستظهر خلیفه عباسی
 کاربر Online
491 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 17 اردیبهشت 1384 [05:52 ]
  انتقال یافته از پرسش و پاسخ : ترکیب سیس و ترانس باند های دوگانه (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:

سئوال من درمورد ترکیبات ترانس و سیس پیوند دوگانه که حداقل دوتا دارند از نظر اسپکتروفتومتری یا نا حیه UV چه تفاوتی دارند به عبارتی طول موج ترکیب سیس با ترانس در چه نواحی واقع می شود .


  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  چهارشنبه 21 اردیبهشت 1384 [14:02 ]
  >طیف سنجی UV ترکیبات سیس و ترانس پیوند دو گانه
 

طیف سنجی UV ترکیبات سیس و ترانس پیوند دو گانه:
دانشجوی گرامی! پاسخ به این پرسش نیاز به بحث های مقدماتی دارد. اما با فرض این که شما با اصول و اسباب طیف سنجی UV آشنا هستید به این پرسش پاسخ می دهم.
بنا به قواعد وودوارد _ فایزر برای دی انها , برای مثال در بوتا دی ان دو انتقال صورت می گیرد که از نوع پی به پی استار می باشد. یکی از انتقالات در نزدیکی 175nm قرار می گیرد و یک انتقال ممنوع برای صورتبندی s - ترانس پیوند های دو گانه در بوتادی ان است.
یک انتقال موجود در 175nm , در زیر نقاط کور حلالهای مورد استفاده طیفهای UV قرار گرفته و بنابر این به آسانی قابل تشخیص نبست. به علاوه برای بوتا دی ان صورتبندی s-ترانس مساعدتر از صورتبندی s- سیس است.بنابراین نوار 175nm معمولا آشکار نمی شود.
به طور کلی دی ان های مزدوج نواری قوی ( جذب 20000 تا 26000 ) را در ناحیه 217-245nm به نمایش می گذارند که این به دلیل انتقال پی به پی استار است و موقعیت این نوار بستگی به طبیعت حلال ندارد.
همان گونه که در بحث قبل اشاره شد, بوتا دی ان و بسیاری از دی ان های مزدوج ساده به شکل صورتبندی s- ترانس صفحه ای وجود دارند. معمولا استخلاف آلکیلی موجب تغییر مکان باثو کرومی( تغییر مکان قرمز یعنی انتقال به طول موجهای بلند تر یا فرکانس پایین تر ) و تغییر مکان هیپر کرومی ( افزایش شدت جذب ) می گردد. اما با طرحهای مشخصی از استخلاف آلکیلی, موجب افزایش طول موج شده, ولی شدت کاهش می یابد. در 1, 3 بوتادی ان ها ازدحام بسیار زیادی بین گروههای آلکیل وجود داشته و این ترکیب نمی تواندصورتبندی s- ترانس را به خود بگیرد.این ترکیبات با چرخش حول پیوند ساده به فرم s- سیس تبدیل می شوند که طول موجهای بلند تری را جذب می کنند. ولی از شدت کمتری نسبت به صورتبندی s- ترانس برخوردارند.
با مطالعه تعداد کثیری از دی انهای گوناگون, " وودوارد " و " فایزر " قادر شدند تا از اختلاف ساختمانی ترکیبات مختلف, ارتباطی تجربی را بیندیشند که از روی آن بتوان طول موج یک دی ان مزدوج مجهول را پیش بینی کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به کتاب " نگرشی بر طیف سنجی " نوشته دونالد پاویا و ترجمه دکتر برهمن موثق مراجعه کنید.




  امتیاز: 0.20