منو
 صفحه های تصادفی
ویروسها و سرطان
استابیلزه کردن
بمب الکترومغناطیسی
ابو صالح منصور بن نوح
مدیریت از نقطه صفر
آزمایش دیسک بنهام
استفاده از لرزش در تناسب اندام
فیزیک مواد
تولید لامپها و لوازم گرمازای برقی
تاریخچه سنگهای قیمتی
 کاربر Online
363 کاربر online
 : نجوم
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه نجوم 3 ستاره ها ارسال ها: 1615   در :  دوشنبه 19 تیر 1396 [09:58 ]
  بهترین مکان برای جستجوی نشانه‌های زندگی
 

سیاره فراخورشیدی که به دور ستاره کوتوله قرمز در گردش است، ممکن است بهترین گزینه برای یافتن نشانه های زندگی فرازمینی باشد.
پژوهشگران آمریکایی سیاره فراخورشیدی جدیدی را با نام LHS 1140b کشف کردند که در فاصله 39 سال نوری از زمین قرار دارد. چگالی آن نشان می‌دهد که سطحی سنگی با هسته‌ای آهنی دارد، در منطقه قابل سکونت ستاره خود قرار گرفته است و به نظر می‌رسد دارای جو نیز باشد.
ستاره آن که LHS 1140 نامیده می‌شود، از خورشید کوچک‌تر و خنک‌تر است. گردش این سیاره فراخورشیدی به دور ستاره خود 25 روز طول می‌کشد. در مقایسه با زمین، 10 برابر به ستاره خود نزدیکتر است. تنها حدود نیمی از نور ستاره خود را دریافت می‌کند که از این لحاظ به زمین شباهت دارد. از آن جا که در منطقه قابل سکونت ستاره خود واقع شده است، این نوید را می‌دهد که ممکن است نشانه‌های حیات در آن یافت شود.
تابش ستاره‌های کوتوله قرمز هنگام جوانی به جو سیارات فراخورشیدی آسیب می‌رساند؛ اما در مورد این سیاره فراخورشیدی، اعتقاد آن است که به اندازه کافی بزرگ بوده است تا اقیانوس مگما موجود در سطح آن، اثرات این تابش‌ها را کاهش داده باشد.
اقیانوس مگما دوره‌ای از شکل‌گیری سیاره ‌است که حین آن، همه یا بخشی از سیاره به صورت مذاب است.
این پژوهش در Nature منتشر شده است.
منبع اصلی: physicsworld.com
منبع: http://www.psi.ir/news2_fa.asp?id=2233
نویسنده خبر: مونا عجمی

  امتیاز: 0.00