منو
 صفحه های تصادفی
روزنامه خرید و پرداختهای نقدی
جدول انتگرال معکوس توابع مثلثاتی
انحراف سیلاب
سخنرانی پیامبر در مسجد الحرام پس از فتح مکه
مراتب ایمان
طیف نمایی جذبی
کولیس
آزمایش لوله های کاغذی شگفت انگیز
مارچوبه «داروئی»
گردش شیره پرورده در گیاهان
 کاربر Online
404 کاربر online
 : نجوم
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه نجوم 3 ستاره ها ارسال ها: 1615   در :  دوشنبه 10 آبان 1395 [18:57 ]
  تلسکوپ رادیویی، آسمان را با 20 رنگ اصلی رصد می کند
 

تهران- ایرنا-یک تلسکوپ رادیویی بسیار پیشرفته در غرب استرالیا، تصویری از آسمان شب تهیه کرده است که اگر چشم انسان قادر به دیدن امواج رادیویی بود و به جای سه رنگ اصلی، توان تشخیص 20 رنگ اصلی را داشت، آسمان را آن طور می دید.
به گزارش روز شنبه گروه اخبارعلمی ایرنا از ساینس، این تلسکوپ بخشی از یک پروژه مطالعاتی موسوم به GLEAM است که با هزینه ای معادل 50 میلیون دلار به منظور درک بهتر جهان اطراف، در حال اجرا است.
پروژه GLEAM یکی از بزرگترین پروژه های نقشه برداری کیفیت بالا از فضا در مقیاس وسیع است که با استفاده از امواج رادیویی با فرکانس های بین 70 تا 230 مگاهرتز انجام می شود. این پروژه دربرگیرنده نقشه 300 هزار کهکشان است. هدف از اجرای این پروژه، شناسایی و مطالعه بخش های سرخ رنگ فضا که در فواصل بسیار دوردست قرار دارند، شناسایی جهان اولیه و مطالعه بزرگترین برخوردهای اجرام در جهان هستی، یعنی برخورد کهکشان ها و همچنین بررسی فرآیند تشکیل و مرگ سیاهچاله های عظیم فضایی است.
تلسکوپ رادیویی MWA که در نزدیکی جرالدتاون واقع در استرالیا نصب شده و از سال 2013 میلادی کار خود را آغاز کرده است، اولین بخش از یک آرایه تلسکوپی عظیم است. در حال حاضر دو بخش دیگر از این آرایه در استرالیا و آفریقای جنوبی دردست ساخت است و به زودی فرآیند ساخت بخش های دیگری آن نیز آغاز می شود. ابعاد این تلسکوپ رادیویی پس از تکمیل، به یک کیلومتر مربع می رسد و در جریان ساخت آن، صدها هزار آنتن رادیویی نصب خواهد شد.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Monthly Notices of the Royal Astronomical Society منتشر شده است.



منبع: www8.irna.ir/fa/News/82285294

  امتیاز: 0.00