باد شکم میتواند ناشی از غذاهای گازدار، آلرژیهای غذایی یا غذاهای فوقالعاده غنیشده باشد.
آرام غذا خوردن و اجتناب از مصرف نوشیدنیهای گازدار احساس پفکردگی را کاهش خواهد داد.
اما گیاهان و میوههایی نیز وجود دارند که میتوانند از تورم شکم جلوگیری کنند.
آناناس: حاوی آنزیمی طبیعی به نام بروملائین است که به مشکلات گوارشی ازجمله باد شکم و سوءهاضمه کمک میکند. همچنین سرشار از فیبر و آنتیاکسیدان است.
مارچوبه: به دلیل داشتن خاصیت ادرارآوری طبیعی شناختهشده است. این سبزی سرشار از فیبر است که بهسلامت معده و روده کمک میکند. مصرف آن همراه با گوشت و غذاهای دریایی آنهم بخار شده، برشته یا کبابی توصیه می شود.
رازیانه: حاوی آنتیاکسیدانها، روغنهای اسانس، ویتامین، مواد معدنی و فیبر است. برخی از اسانسهای موجود در دانههای رازیانه با بهبود عملکرد جذب و هضم مواد غذایی از نفخ شکم پیشگیری میکند. میتوانند آن را روی سالاد، سس یا غذاهای دریایی تازه بپاشید.
زنجبیل: به دلیل کمک به نرم کردن معده معروف است. همچنین در خالی کردن تورم معده از غذاهای گازدار مؤثر است. زنجبیل مزهای تا حدی شیرین و فلفلی به غذاهای آسیایی و نیز آبمیوه و سوپ اضافه میکند. مطمئن باشید جویدن یا نوشیدن زنجبیل برای رفع مشکل نفخ شما مفید است.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!