حبوبات منبع غنی از فیبر، پروتئین گیاهی، ویتامینها و مواد معدنی هستند.
بررسیهای انجام شده نشان میدهد که مصرف روزانه حبوبات پخته به کاهش کلسترول بد خون کمک میکند. مصرف یک وعده حبوبات پخته در روز به مدت شش هفته به طور متوسط پنج درصد از کلسترول بد خون را کاهش میدهد. به گفته این محققان در مقایسه بین انواع مختلف حبوبات مشاهده شد که نوع حبوبات مصرفی تفاوتی در تاثیر آنها بر کاهش کلسترول ندارد.
از آنجا که حبوبات منبع غنی از فیبر، پروتئین گیاهی، ویتامینها و مواد معدنی هستند در پیشگیری از بیماریهای قلبی – عروقی نقش مهمی ایفا میکنند.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!