براساس پژوهشی از سوی محققان دانشگاه ایالتی فلوریدا گزارش شده است که یکی از مهم ترین علل کاهش حس بویایی در افراد مرتبط با رژیم غذایی ناسالم و پرچرب است.
بر اساس این پژوهش رژیم غذایی پرچرب نقش مهمی در تغییر ساختار و عملکرد سیستم بویایی دارد.
محققان بر این باورند که نتایج این تحقیقات می تواند در درمان افراد چاق و افرادی که اختلال بویایی دارند موثر باشد.
اختلال سیستم بویایی نقش مهمی در کاهش سلامتی دارد زیرا باعث می شود که افراد از مصرف مواد غذایی مختلف اجتناب کنند و دایره انتخاب مواد غذایی محدود شود، حس بویایی مهمترین محرک در انتخاب مواد غذایی متنوع است.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!