پژوهشگران میگویند بیماری آلزایمر با ایجاد تغییرات سادهای در شیوه زندگی قابل پیشگیری است.
دانشمندان معتقدند که عوامل ژنتیک و محیطی در بروز آلزایمر که در سن پیری ظاهر میشود دخالت دارند.
پژوهشگران معتقدند با تغییر عادتها و روش زندگی میتوان از بروز آلزایمر که خطر از بین رفتن حافظه در دوران سالخوردگی را افزایش میدهد، جلوگیری کرد.
- هفت عامل مهم با این بیماری، ارتباط مستقیم دارند. __این عوامل عبارتند از بیماری قند، فشار خون بالا در میانسالی، چاقی مفرط در میانسالی، بیتحرکی، افسردگی، سیگار کشیدن و پایین بودن سطح دانش آموختگی.
__
با پایین آوردن میزان خطر ناشی از هر یک از این عوامل در حد ده درصد، میتوان شیوع بیماری آلزایمر در سطح دنیا را تا سال ۲۰۵۰ حدود ۸.۵ در صد کاهش داد. این به معنی جلوگیری از بروز بیماری در ۹ میلیون نفر است.
- با تغییر شیوه زندگی و رعایت سلامت فردی میتوان آلزایمر را تا ۵۰ درصد کاهش داد.
دانشمندان میگویند به عنوان مثال بیماری دیابت، فشار خون بالا و چاقی مفرط ممکن است با بیتحرکی مرتبط باشند و همه اینها به نوبه خود میتوانند ناشی از سطح پایین آموزش افراد باشند.
«عوامل موثر در ایجاد بیماری را میشناسیم و میدانیم به هم مرتبط هستند. به عنوان مثال از طریق مقابله با کمتحرکی میتوان ابتلا به عارضههایی نظیر دیابت، فشار خون بالا و چاقی مفرط را نیز کاهش داد. این نه تنها مانع بروز فراموشی در سالخوردگان میشود بلکه بطور کلی آنها دوران پیری سالمتری خواهند داشت.»
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!