برای اولین بار در اسپانیا، یک قلب مکانیکی توسط پزشکان این کشور اروپایی در بدن یک بیمار جای گرفت
مطبوعات اسپانیا گزارش دادند: این قلب مکانیکی دارای یک توربین است که در قفسه سینه یک بیمار ۴۳ساله کار گذاشته شده و حدود ۲۰۰گرم وزن دارد.
توربین یادشده توسط یک لوله، خون را از دهلیز چپ قلب بیمار به سرخرگ آئورت انتقال میدهد. سرعت این دستگاه ۵تا ۶هزار دور در دقیقه است و توسط کابلی که از ناحیه شکم بیمار خارج شده، به واحد کنترل و باطری وصل میشود.
به همین دلیل، بیمار مذکور باید همواره یک کوله پشتی را برای حمل دو عدد باطری و واحد کنترل قلب مصنوعی خود که در مجموع دو کیلو و نیم وزن دارند، با خود حمل کند.
پزشکان اسپانیایی در بخش جراحی قلب بیمارستان بلویتج شهر بارسلونا این قلب مکانیکی را در بدن یک بیمار زن ۴۳ساله کار گذاشتند و معتقدند با فعالیت آن، کیفیت زندگی وی بهتر شده است.
این بیمار قلبی دو ماه بود در بیمارستان بستری شده و درمانهای عادی برای رفع ناراحتی قلبی او انجام شده بود.
اقدام به کارگذاشتن قلب مصنوعی در شرایطی صورت گرفته است که در اسپانیا نظام پیوند اعضا عملکرد بسیار خوبی دارد و اهداکنندگان عضو بسیاری در این کشور وجود دارند.
بنا به گزارشها، سالانه حدود ۳۰۰عمل پیوند قلب در اسپانیا انجام میشود و بیشتر بیماران کمتر از سه ماه در انتظار نوبت خود میمانند.
دکتر `ادوارد کاستلز` رییس بخش جراحی قلب بیمارستان بارسلونا، علت نصب قلب مصنوعی در بیمار یادشده را شرایط خاص او، که امکان پیوند قلب میسر نبود، اعلام کرد.
منبع ایرنا.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!