منو
 کاربر Online
283 کاربر online
 : نجوم
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  جمعه 29 دی 1385 [15:41 ]
  چرا میگویند آسمان هفتم
 

چرا میگویند آسمان هفتم ؟ این موضوع در زمان خودش یک تصور بی پایه نبوده است .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  یکشنبه 01 بهمن 1385 [07:02 ]
  پاسخ به هفت آسمان
 

میپرسید چرا میگویند آسمان هفتم ؟

هفت آسمان را شنیده ام کسانی اینگونه توضیح میدهند که هفت عددی مقدس است و از باستان به ما رسیده است اما خود اینکه چرا هفت مقدس بوده دلیل دارد و اینگونه نیست که کسی عددی فرضی را انتخاب کند و بگوید که این عدد مقدس است ؛ این تقدس هم خود دارای پروسه ایست که یکباره بوجود نیامده است .
انسان چند صد سال پیش وقتی به آسمان نگاه میکرده هفت سیاره دستگاه خورشیدی را میدیده است و دوسیاره آخری دیگر هنوز کشف نشده بودند . چون به زمین نزدیک تر بودند زمین را بهتر میشناختند و آسمان را میتوانستند ببینند و پی ببرند که برای هر یک از سیاره هایی که میبینند آسمانی جدا وجود دارد و چون این سیاره ها را در بالا میدیدند گمان میکردندکه بالای زمین هستند و اگر شما هر یک از آنها را بالای زمین بچنید و هر یک هم آسمانی داشته باشند ، هفت آسمان را یکی پس از دیگری در ضمیر خویش میبینید ؛ و این عظمت در فکر انسان چند صد سال پیش بدین صورت جلوه میکرد و با اعتقادی که به آفرینش پروردگار یکتا داشتند این نگرش مادی در بینش اعتقادی انسان هم وارد میشد و موجد یک نوع جهان بینی میشد تا نتواند پدیده ها را مستقل از هم ببیند و آنرا مطالعه کند میبینید که جهان بینی علمی و فلسفی و اعتقادی توام هستند و منفک نیستند و ثمره اش پیدایش یک چنین اعتقادی است که جهان هستی هفت طبقه دارد و هم هفت آسمان . اما امروز میدانیم که دستاورد های انسان دیروز همه باطل نبود و منتهای کوشش او را در شناسایی جهان خارج میتوان دید و درک کرد و دانش امروز ما نیز بواسطهء سامانی است که بشر دیروز به تفکر انسان داد و پایه های دانش امروز را بر آن چید تا ما امروز بدانیم و گمان نکنیم که سیاره پلوتون آخر سیارات دستگاه خورشیدی است ، چه بسا اجرام آسمانی دیگری در این دستگاه باشند که هنوز بواسطه دوریشان از زمین ناشناخته مانده اند . هفت آسمان البته توسط انسان پیشین عینیت دارد و دیده میشود اینست که ره به اعتقاد او میبرد و هفت را در نظرش مقدس میکند تا جایی که ناپیدا ها را باز دارای خصیصه هفت بداند و وقتی در کرانه دنیای قدیم میاستید گمان کند که هفت دریا مقابلش قرار دارد (سون سیز یا هفت دریا ). و در قرآن هم این تصور را میبینیم که هنگامی که ذوالقرنین (یا کورش کبیر)*به مغرب میرسد دریای سبز در مقابلش میبیند که در افق محو میشود و این احتمالا کرانه های افریقا و یا غرب شبه جزیره ایبری است که عمدتا شامل دو کشور اسپانیا و پرتغال است.

  • به تفسیر المیزان نوشته مرحوم آیت اله طباطبایی رجوع کنید در باره ذوالقرنین و یا کورش کبیر نوشته های مبسوط علمی خوبی دارند . شاید لازم باشد در کامپیوتر خود فونت هایی را نصب کنید.

تفسیر المیزان در باره ذوالقرنین

دوستان توجه کنند که این نوشته برای تبلغ مذهب نیست و برای روشنگری مطالب بالا در اینجا به آن اشاره کرده ایم تا بینش مذهبی 1400 سال پیش را هم بتوانید ببینید که آیت اله طباطبایی آنرا بخوبی و به روش علمی تفسیر کرده اند و کارشان کاری برجسته است و شباهتی به افکار متحجران دین پناه ندارد.

  امتیاز: 0.00