برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
ناشناس
در : سه شنبه 28 آذر 1385 [06:51 ]
کارهای علمی مسلمانان
خسته نباشید
میخواستم در موردکارهای علمی مسلمانان در طول تاریخ اطلاعات جمع آوری کنم.
اگر کمکم کنید خیلی ممنون میشوم.
نام و نام خانوادگی: علی عباسی - دانشجوی رشته مکانیک
امتیاز: 0.00
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
ناشناس
در : سه شنبه 28 آذر 1385 [15:30 ]
مسلمانان کار علمی نداشتند
دنبال کار های علمی ایرانیان بگردید، در مورد کار های علمی مسلمانان زیاد موضوع پیدا نمیکنید ،تا جایی که ما در تاریخ میبینیم مسلمانی با علم سر ستیز داشته ، وقتی مسلمان در باره علم سخن بگوید ... دوران فرعون ها با همه قدمتش در مصر خیلی علمی تر از زمانی است که اسلام در مصر پا گرفته ،در تمام کشور های دیگر هم همین طور است.همه اش شعار علم میدهند اما در یک کشور مسلمان برای دانش آموز یک آهنربا برای آزمایش پیدا نمیکنید.عربستان را ببینید همه کارشان را غربی ها میکنند .دین اسلام خود مخالف علم نیست اما به ظاهر مریدانش با کار خود نشان داده اند که همان دینی را که از آن دم میزنند در واقع قبول ندارند.
امتیاز: 0.00
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
میراث مسلمانان پایگاه اینترنتی یک انجمن آموزشی پژوهشی است که پژوهشگران مسلمان و غیر مسلمان را گرد هم آورده تا هزاران سال تاریخ ناگفته و تأثیر دست آوردهای تمدن مسلمانان را بر تمدن کنونی انسان بررسی و روی شبکه های جهانی اینترنت منتشر کنند. از جمله بخشهای جالب این پایگاه معرفی و باز سازی دستگاههای مکانیکی ساخت مسلمانان، از جمله ساعت فیل است. در بخش گاهشماری رویدادها (time line) با مهمترین رویدادهای سیاسی ، علمی و فرهنگی مسلمانان و در بخش دانشوران مسلمان (muslim scholars) با مهمترین شخصیتهای علمی جهان اسلام آشنا می شوید.
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
ناشناس
در : سه شنبه 12 دی 1385 [06:32 ]
دین ربطی به کار محقق ندارد
دین یک نوع راه زندگی کردن است دین را با علم مخلوط کردن کار درستی نیست. بیشتر مخترعین و کاشفین هم از جوامع به ظاهر مسیحی هستند اما ممکن است مسیحی هم نباشند باید از این ارتباط دادن ها فاصله گرفت. تعداد زیاد مخترعین وابسته به دین مشخصی حقانیت چیزی را ثابت نمیکند . یک راه میتواند برحق و انسانی باشد و در میان پیروانش مخترعین کمتری هم نسبت به ادیان دیگر داشته باشد. رابطه دین با جایزه نوبل مثل اینست که بگوییم اولین مخترع فوتبالیست چه کسی بود . انسان اولیه هیچ دینی نداشت اما صاحب ابتکار و خلاقیت بود - خلاقیت و دانشی فکر کردن و محقق بودن صرف نظر از دین اعتقادی دست آورد هایی دارد و اگر دینداران تن به کار های تحقیقی ندهند هیچ علمی توسط آنان تولید نمیشود. دین یک نوع راه زندگی کردن برای بشر است تا کار هایی را که نتیجه آنرا نمیداند نکند و به تجربه و گفتار پیشینیان عمل کند آنهم نه در همه چیز . دین اگر عامل درجا زدن باشد همانند کفر بی خلاقیت است. نفع کافر خلاق و محقق به ما میرسد اما نفعی از دین درجا زننده نخواهیم برد . وقتی شما از آنتی بیوتیک استفاده میکنید نمیپرسید که سازنده اش مسلمان است یا غیر مسلمان و اگر کافر هم آنرا ساخته باشد بعنوان چاره آخر از آن استفاده میکنید. راه حقیقت را بجوییم.
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!