برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
ناشناس
در : جمعه 01 اردیبهشت 1385 [05:16 ]
چند نوع اسید در غذای روزانه استفاده میشود؟
دو سال داشتم
چند نوع اسید در غذاهای روز مره و از هر کدام به چه میزان و با چه غلظتی استفاده میشود؟
آیا برای کسی که به اشتباه اسید خورده میشود باز خوراند تا همدیگر را خنثی کنند؟
با تشکر
امتیاز: 0.00
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
اسید کربونیک : این اسید بطور طبیعی در خون وجود دارد. همچنین چون در نوشابههای گازدار ، گاز دیاکسید کربن وجود دارد، بنابراین این گاز هم باعث افزایش غلظت اسید کربونیک در خون میشود.
و هزاران اسید و باز دیگر که از طریق مواد غذایی وارد بدن ما میشوند.
اما این اسیدها هیچکدام باعث افزایش غلظت اسیدی خون نمیشوند. علت آن هم این است که خون انسان ، بطور طبیعی یک محلول بافر است که بنابر اصل لوشاتلیه خوبخود هر تغییری در خون را تعدیل میکند.
در مورد اینکه آیا در موقع خوردن یک اسید میتوان باز نوشید، اگر منظور ، باز و اسید قوی مانند اسید کلریدریک و سود و... باشد، البته که جواب منفی است. چون اسید قوی و باز قوی هنگام وارد شدن به بدن به مقدار زیاد ، به مخاط و قسمتهایی مختلف بدن آسیب جدی میرسانند. معمولا هنگام مسمومیت با یک اسید یا باز ، دستگاه گوارش را شستشو میدهند.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!