چگونگی پیدایش جهان ، از جمله رازهای علمی می باشد که کنار گذاشته نخواهد شد. برخی از اخترشناسان عالی رتبه چون "استفان/ هاوکینگ" و افلاطون فیلسوف یونانی مقدار زیادی از وقت گرانبهای خود را بر سر تعمق درباره چنین مساله پیچیده ای گذاشته اند. قبل از انفجار بزرگ ، یعنی زمانی که جهان ما خلق شد، هیچ چیز ، نه زمانی و نه مکانی که اشیاء در آن قرار گیرند وجود نداشت.
در کنار هم قرار دادن علوم برای توضیح اینکه چطور هیچی تبدیل به همه چیز شده خیلی مهارت می خواهد. در حال حاضر محققین دانشگاه پرینکتون بر ضد هاوکینگ برخاسته اند، آنها می گویند خلق از هیچ و قبول اینکه قوانین فیزیک ، بوجود آمدن جهان را توسط خودش غیرممکن نمی دانند، عقیده ای نادرست است. تعدادی از فیزیکدانان معتقدند که جهان در اویل ، سطح پهن عظیمی بوده و که حباب های مکان و زمان را ایجاد کرده که این حبابها برای تشکیل حفره های سیاه ، دوباره متلاشی شده اند.
اینگونه تصور می شود که بر حسب تصادف ، یکی از این حفره ها، سوراخی شبیه لانه کرم بوجود آورده که همچون تونلی به سمت مکان و زمان رفته است. گروه پرینکتون می گوید زمانی که یکی از حباب ها در طول این سوراخ (لانه کرم) متلاشی می شود می تواند در طرف دیگر حفره ، جهان کوچک را که همان نوزاد جهان است تشکیل دهد و چون علم فیزیک سفر زمان را غیر ممکن نمی داند مانعی برای اینکه این جهان جدید، جهان ما باشد وجود نخواهد داشت. یعنی خودش باعث بوجود آمدن خودش شده است.
تا چندین سال اخیر تصور می شد انفجار بزرگ در حدود 12 تا 20 میلیارد سال پیش رخ داده باشد اما اکنون اخترشناسان دانشگاه کمبریج با مشخص کردن اینکه چطور کهکشانها با سرعت و جدا از یکدیگر حرکت می کنند، تاریخ آن را 15 میلیارد سال پیش تخمین زده اند.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!