میدانید که روغنها از اسیدهای چرب غیر اشباع تشکیل شده اند. اسید چرب غیر اشباع ، یعنی اسید آلی که در ساختمان آن ، پیوند دوگانه وجود دارد. این پیوند دوگانه و همینطور عامل اسیدی ، با حرارتی خیلی پایینتر از آنی که در سرخکن ها و همینطور روی گاز استفاده میشود، میشکند.
بنابراین استفاده دوباره از این روغنها به علت این که ساختمان تخریب شده دارند، اشتباه است و باعث بیماریهای گوناگون ، بویژه سرطان به علت ایجاد عامل سرطانزا در آن میشود.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!