بسیاری از سبزیحات و میوه ها به طور طبیعی از خود گاز اتیلن آزاد می کنند. این گاز که عامل رسیدن میوه است می تواند در ظرفی که میوه و سبزیجات در آن نگهداری می شود، انباشته شده و موجب فساد پیش از موقع میوه و سبزی شود. صفحه هایی ابداع شده است که حاوی ذرات سیلیکات مضاعف هیدراته می باشند و با پرمنگنات پتاسیم پوشیده شده اند و خراب شدن میوه و سبزی را به تعویق می اندازند، هر دو ترکیب از نظر شیمیایی اتیلن را جذب کرده و سپس آن را اکسید می کنند و موجب بی اثر شدن آن می شوند. هر یک از این صفحه ها 3 ماه قابل استفاده است.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!