نوع |
عنوان |
نویسنده |
جوابها |
قرائتها |
امتیاز |
آخرین ارسال |
|
|
فیروزه نجفی
|
1 |
1982 |
0.00 |
> چرا اجاقهای ریز موج (مایکروفر) غذا را بهتر از اجاقهای معمولی میپزند؟
|
|
ناشناس
جمعه 14 بهمن 1384 [19:06 ]
|
|
|
|
|
فیروزه نجفی
|
0 |
1277 |
0.00 |
|
|
فیروزه نجفی
چهارشنبه 20 مهر 1384 [18:53 ]
|
|
|
|
|
ناشناس
|
2 |
2101 |
0.00 |
> انتقال یافته از پرسش و پاسخ : سختی آب (از طریق تماس با ما)
|
|
ناشناس
پنج شنبه 21 مهر 1384 [07:30 ]
|
|
|
|
|
حسین خادم
|
0 |
1417 |
0.50 |
|
|
حسین خادم
پنج شنبه 21 مهر 1384 [13:56 ]
|
|
|
|
|
سمیه فارابی اصل
|
0 |
2064 |
0.00 |
|
|
سمیه فارابی اصل
شنبه 23 مهر 1384 [05:02 ]
|
|
|
|
|
المیرا جدائی
|
0 |
3130 |
0.00 |
|
|
المیرا جدائی
شنبه 23 مهر 1384 [06:41 ]
|
|
|
|
|
فیروزه نجفی
|
0 |
1652 |
0.00 |
|
|
فیروزه نجفی
شنبه 23 مهر 1384 [06:43 ]
|
|
|
|
|
ناشناس
|
1 |
2486 |
0.00 |
> انتقال یافته از پرسش و پاسخ : نقطه جوش (از طریق تماس با ما)
|
|
ناشناس
یکشنبه 24 مهر 1384 [06:02 ]
|
|
|
|
|
فیروزه نجفی
|
0 |
6851 |
0.00 |
|
|
فیروزه نجفی
یکشنبه 24 مهر 1384 [06:06 ]
|
|
|
|
|
المیرا جدائی
|
0 |
1460 |
0.00 |
|
|
المیرا جدائی
یکشنبه 24 مهر 1384 [20:28 ]
|
|
|
|
|
ناشناس
|
0 |
1291 |
0.20 |
|
|
ناشناس
دوشنبه 25 مهر 1384 [08:16 ]
|
|
|
|
|
فیروزه نجفی
|
0 |
3092 |
0.00 |
|
|
فیروزه نجفی
سه شنبه 26 مهر 1384 [07:18 ]
|
|
|
|
|
فیروزه نجفی
|
0 |
1618 |
0.00 |
|
|
فیروزه نجفی
سه شنبه 26 مهر 1384 [09:00 ]
|
|
|
|
|
فیروزه نجفی
|
0 |
1320 |
0.00 |
|
|
فیروزه نجفی
سه شنبه 26 مهر 1384 [09:03 ]
|
|
|
|
|
مجید آقاپور
|
1 |
1804 |
0.00 |
> انرژی ذخیره شده در اتم
|
|
حسین خادم
چهارشنبه 27 مهر 1384 [06:42 ]
|
|
|
|
|
مجید آقاپور
|
0 |
1639 |
1.00 |
|
|
مجید آقاپور
سه شنبه 26 مهر 1384 [17:20 ]
|
|
|
|
|
فیروزه نجفی
|
0 |
1870 |
0.00 |
|
|
فیروزه نجفی
چهارشنبه 27 مهر 1384 [08:06 ]
|
|
|
|
|
فیروزه نجفی
|
0 |
2854 |
0.20 |
|
|
فیروزه نجفی
پنج شنبه 28 مهر 1384 [07:21 ]
|
|
|
|
|
ناشناس
|
0 |
1365 |
0.00 |
|
|
ناشناس
جمعه 29 مهر 1384 [09:16 ]
|
|
|
|
|
ناشناس
|
1 |
1435 |
0.00 |
>نیاز به اطلاعات
|
|
فیروزه نجفی
جمعه 29 مهر 1384 [12:10 ]
|
|
|