تاریخچه ی:
دسر
__دسر__، وعده ایست که معمولا در پایان یک وعده غذایی سرو می شود. اغلب دسرها شیرین هستند. اما گاهی دیگر غذاها همچون انواع(( پنیر))ها هم بعنوان دسر مصرف می گردند.
در برخی ممالک، وعده جداگانه ای به نام دسر وجود ندارد، بلکه همراه با غذا، مخلوطی از شیرینی ها یا خوراکهای شور را سر میز می گذارند. دسر، اغلب یک وعده غذایی جداگانه تلقی می شود و گاهی حتی مدتی پس از صرف غذا، دسر می خورند.
برخی(( رستوران ))ها در تهیه انواع دسرها بسیار تبحر دارند. ((کیک))،(( کلوچه))،
((میوه))،(( ژله))، ((بستنی))، ((پودینگ))، ((ماست)) و غیره، همگی جزو دسرها
می باشند.