منو
 صفحه های تصادفی
منبع تغذیه
واکنشهای نوری فتوسنتز
به لیمو
شکرگزاری پیامبر برای ولادت امام حسین علیه السلام
روش تبلیغ ماتریالیسم
آزمایش تخته سیاه چرخان
کاربر:پریسا احمدی
علی اکبر و درخواست اجازه جنگ از پدر
عناصر پایداری دامنه
گرافهای چندبخشی
 کاربر Online
474 کاربر online
تاریخچه ی: خمیر

تفاوت با نگارش: 1

Lines: 1-15Lines: 1-16
 +V{maketoc}
 +! تعریف
 +__خمیر__ به کلیه ی موادی گفته می شود که از مخلوط نمودن ((آرد)) تهیه شده از انواع ((غلات)) با ((آب))، ((کره|کره))، ((شیر «ماده غذایی»|شیر)) و ((تخم مرغ)) تهیه می شوند. معمولاً این مواد را خوب ورز می دهند و سپس در تهیه ی انواع ((نان))، ((کیک))، ((کلوچه))، ((تارت))، ((پای)) و... از آن استفاده می کنند.
-__خمیر__ به کلیه ی موادی گفته می شود که از مخلوط نمودن ((آرد)) تهیه شده از انواع ((غلات)) با ((آب))، ((کره))، ((شیر)) و ((تخم مرغ)) تهیه می شوند. معمولاً این مواد را خوب ورز می دهند و سپس در تهیه ی انواع ((نان))، ((کیک))، ((کلوچه))، ((تارت))، ((پای)) و... از آن استفاده می کنند.

یک خمیر خوب باید سبک و پوک بوده و در عین حال، به تواند وزن مواد احتمالی که قرار است داخلش قرار گیرند را تحمل کند. اضافه نمودن ماده ای جهت عمل آوردن خمیر، باعث تردی و پوکی محصول نهایی می شود. البته در برخی کشورها مثل هند، برای تهیه ی نان بسیار سریع عمل می کنند. آنها برای درست کردن ((نان های تخت))، از جمله ((نان روتی))، ((نان لواش)) و ((نان تورتیلا))، خمیر را به سرعت تهیه می کنند و بدون اینکه مهلت دهند تا خمیر ور بیاید، آن را می پزند. نان های نام برده شده امروزه در بسیاری از نقاط دنیا تهیه می شوند.
+یک خمیر خوب باید سبک و پوک بوده و در عین حال، به تواند وزن مواد احتمالی که قرار است داخلش قرار گیرند را تحمل کند. اضافه نمودن ماده ای جهت عمل آوردن خمیر، باعث تردی و پوکی محصول نهایی می شود. البته در برخی کشورها مثل هند، برای تهیه ی نان بسیار سریع عمل می کنند. آنها برای درست کردن ((نان های تخت))، از جمله ((نان روتی))، ((نان لواش)) و ((نان تورتیلا))، خمیر را به سرعت تهیه می کنند و بدون این که مهلت دهند تا خمیر ور بیاید، آن را می پزند. نان های نام برده شده امروزه در بسیاری از نقاط دنیا تهیه می شوند.
 از خمیرهای ور آمده هم در سراسر دنیا برای تهیه ی ((انواع نان)) و ((شیرینی)) استفاده می شود. از انواع آرد مثل آرد ((گندم))، آرد ((ذرت)) و آرد ((برنج)) برای تهیه ی این خمیرها استفاده می کنند. از خمیرهای ور آمده هم در سراسر دنیا برای تهیه ی ((انواع نان)) و ((شیرینی)) استفاده می شود. از انواع آرد مثل آرد ((گندم))، آرد ((ذرت)) و آرد ((برنج)) برای تهیه ی این خمیرها استفاده می کنند.
-خمیر خوب باید صاف و یک دست بوده و حباب های بزرگ ((هوا)) داخل آن وجود نداشته باشد. چون وجود حباب های بزرگ موقع پخت خمیر، بافت محصول نهایی را خراب می کنند. به خاطر داشته باشید که پخت خمیر برای مدت طولانی، سبب تشکیل زنجیره های گلوتن شده و محصول نهایی را سفت می کند. بنابراین تهیه ی خمیر و پخت آن، خود هنری است که به آسانی به دست نمی آید. معمولاً خمیر را باید تا حدی پخت که محصول بدست آمده براحتی قابل خوردن باشد. +خمیر خوب باید صاف و یک دست بوده و حباب های بزرگ ((آزمایش‌های مربوط به هوا)) داخل آن وجود نداشته باشد. چون وجود حباب های بزرگ موقع پخت خمیر، بافت محصول نهایی را خراب می کنند. به خاطر داشته باشید که پخت خمیر برای مدت طولانی، سبب تشکیل زنجیره های گلوتن شده و محصول نهایی را سفت می کند. بنابراین تهیه ی خمیر و پخت آن، خود هنری است که به آسانی به دست نمی آید. معمولاً خمیر را باید تا حدی پخت که محصول به دست آمده به راحتی قابل خوردن باشد.
   
 !همچنین ببینید !همچنین ببینید
 *((آرد)) *((آرد))
 *((پودر)) *((پودر))
 *((خمیر مایع)) *((خمیر مایع))
 *((خمیر پیتزا)) *((خمیر پیتزا))

تاریخ شماره نسخه کاربر توضیح اقدام
 جمعه 20 آذر 1383 [16:22 ]   2   حمید حسن نیا      جاری 
 سه شنبه 10 آذر 1383 [03:42 ]   1   حمید حسن نیا      v  c  d  s 


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..