منو
 صفحه های تصادفی
سوختگی
اولین سفالگری ها در تاریخ
انفاق امام سجاد علیه السلام در راه خانه خدا
چشم و نگاه به نامحرم
توپاز
صور فلکی مهم
سوخ ها
مدارات ترکیبی
بار اجرایی ساختمان
کوسه‌آبهای شیرین
 کاربر Online
603 کاربر online

فندق

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه
(cached)


img/daneshnameh_up/3/3f/Hazelnut2.jpg


فندق معمولــــــی


فندق معمولی (Corylus avellana L.) یک درختچه بومی آسیا و اروپا می باشد. این گیاه بخش مهمی از پرچینهایی است که در مناطق پست انگلیس بطور سنتی مرز مزارع محسوب می شدند.

فندق ، میوه درخت فندق معمولی می باشد. این میوه به شکل کروی ناصاف و به قطر 15-10 میلی متر بوده و دارای یک پوسته خارجی لیف دارکه پوسته نرم را احاطه کرده می باشد . پوسته خارجی هنگام رسیده میوه می افتد. مغز دانه خوراکی بوده که بصورت خام یا بو داده مصرف می شود یا برای تهیه خمیر آنرا آسیاب می کنند. دانه آن دارای لایه ای نازک و قهوه ای رنگ است که طعمی تلخ داشته و بعضی اوقات قبل از مصرف آنرا جدا می کنند.

فندق ، بصورت مقادیر تجاری در جنوب اروپا و ایالات ارگان و واشنگتن آمریکا تولید می گردد.
روغن فندق که از فشردن مغز آن بدست می آید به شدت خوش طعم است و بعنوان روغن آشپزی مصرف می شود.
در شیرینی پزی برای تهیه سوهان به مقدار زیادی فندق بکار می رود و نیز برای تهیهtruffles( شکلات لوبیایی شکل) و محصولاتی مانند Nutella آنرا با شکلات مخلوط می کنند .

فندق Filbert


مغزی کهFilbert نامیده می شود ارتباط بسیار نزدیکی با فندق دارد اما این نوع مغز متعلق به گونه Corylus maxima است .

فندق به صورت خوشه های ۴، ۵ تایی و درون غلاف می روید. فندق سرشار از فیبر، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، و ویتامین E است. فندق بسیار مغذی و خوش طعم است و در برخی غذاها نیز از آن استفاده می شود.








تعداد بازدید ها: 44024


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..