تعریف
سس سیب، نوعی
سس شیرین است که از
سیب پخته و له شده تهیه می شود. برای مزه دار کردن این سس، آنرا با
شکر شیرین می کنند.
طرز تهیه
برای تهیه این سس می توان از سیب با پوست یا بی پوست استفاده نمود و همچنین انواع
ادویه جات و مواد افزودنی از جمله
دارچین را به این سس می افزایند. سس سیب می تواند بافت نرم یا سفتی داشته باشد؛ حتی می توان از تکه های بزرگ سیب داخل آن استفاده نمود. این نوع سس را به راحتی در
خانه تهیه می کنند. البته آماده شده آن هم در بسیاری از سوپر مارکت ها موجود است. از این سس به عنوان
غذا و یا
اسنکی برای کودکان استفاده می کنند.
سس سیبی که به آن شکر اضافه نکرده اند، به عنوان غذای کودک کاربرد دارد. گاهی برای مبارزه با
اسهال، از این سس به عنوان داروی خوراکی استفاده می کنند.
- طرز تهیه سس سیب از کتاب آشپزی سال 1881
” تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آنها را بگیرید. سپس آنها را قاچ زده و این سیب های قاچ شده را بشویید. سیب ها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی آتش بگذارید. سیب ها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند. حالا سیب ها آماده است. با پشت قاشق، سیب های پخته را له کنید و سپس بگذارید تا کاملاً سرد شوند. برای مزه دار کردن سیب ها به آنها شکر اضافه نمایید.“
سس سیب را با انواع غذاها از جمله همراه با
گوشت و همچنین با انواع
دسرها مصرف می کنند. از آنجا که طرز تهیه آن راحت است، بسیار زیاد از آن استفاده می شود.
همچنین ببینید: