تعریف
سس سالسا نوعی
سس (معمولاً تند) رایج در منطقه آمریکای لاتین می باشد که آن را جزو سس هایی که پخته نمی شوند، دسته بندی می کنند. اصل واژه
سالسا اسپانیایی است که خود ریشه ی لاتین دارد و به معنای
سس می باشد.
سس های سالسای معروف
- سالسای رجا: نوعی سس قرمز رنگ است که در تهیه آن از ادویه جات مرسوم مردم مکزیک و آمریکای جنوب شرقی استفاده می کنند. سس رجا را معمولاً از گوجه فرنگی، فلفل تند، پیاز و سیر تهیه می کنند.
- سالسای کرودا: نوعی سس خام است که در تهیه آن از گوجه فرنگی، پیاز و فلفل نپخته و دیگر مواد زبر خام استفاده می شود.
- سالسای ورد: نوعی سس سبز رنگ است که از پوست گوجه فرنگی (معروف به توماتیلو) تهیه می شود. سس هایی که با پوست گوجه فرنگی تهیه می شوند را معمولاً می پزند.
- سالسای براوا: از این سس روی قاچ هایی از سیب زمینی استفاده می کنند. این نوع سس معمولاً مخلوطی از سس مایونز و تاباسکو می باشد.
هر نوع سسی که در تهیه آن از
آووکادو به عنوان ماده اصلی استفاده شود،
سس گواکامول نام دارد.
سس سالسا انواع دیگری هم دارد که برخی از آنها را با
نعناع،
آناناس و یا
انبه تهیه می کنند.
همچنین ببینید