منو
 صفحه های تصادفی
نقش کلروفلئور کربن در تخریب لایه ازن
امام کاظم علیه السلام و تربیت انسانها
لطمات هند از لشگرکشی نادر
1700 تا 1825 میلادی
ذن و زندگی در زمان حال
خاصه مرکبه
روایاتی در باب نص صریح رسول‌اکرم بر خلافت امیر المؤمنین در نهج‌البلاغه
کوسه
تنقلات غذایی کم ارزش
مقام علی از دیدگاه پیامبر
 کاربر Online
399 کاربر online

سس تنوری

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه
(cached)

تعریف

سس تنوری، نوعی سس است که معمولاً زمانی که گوشت در حال کباب شدن است، از این سس روی گوشت می ریزند. محتوای این دسته سس ها اغلب گوجه فرنگی به همراه سرکه و شکر می باشد. شکر یکی از اجزای مهم سس تنوری است که باعث می شود سس، حین پخت حالت کاراملی پیدا کند و به خورد عصاره گوشت برود. این سس طعم مطبوعی دارد.

همچنین ببینید:



تعداد بازدید ها: 16464


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..