نوعی ماده نشاسته ای است که از مغز ساقه بعضی درختان نخل مانند Metroxylon Rumphii و یا Raphia pedunculata تهیه می گردد. برای اینکار پس از قطع درخت مغز ساقه آنرا له کرده در آب باز می کنند و به صورت خمیر در میآورند و عاری از ناخالصی می نمایند سپس از غربالی می گذرانند و دانه هایی به ابعاد تقریباً مساوی بدست می آورند که آنها را بر روی صفحات فلزی مخصوص خشک می کنند ساگو ماده ای است سفید رنگ یا مایل به خاکستری یا مایل به گلی و به قطر 1 تا 8 میلی متر که به علت سهل الهضم بودن به مصارف تغذیه اطفال می رسد.
از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد