تغییر مسیر از:
ساندویچ سبزیجات
تعریف
ساندویچ نوعی غذاست که از نان و مواد داخل نان (موادی مانند یک یا دو برش
گوشت،
مرغ،
سوسیس،
کالباس،
همبرگر،
پنیر،
سبزیجات،
ادویه جات و
سس) تشکیل یافته است. در بیشتر کشورها، ساندویچ دارای دو یا چند برش نان است که لابلای آن مواد داخل ساندویچ (که در بالا ذکرشد) قرار می گیرد. در اسکاندیناوی، ساندویچ ها تنها یک برش نان دارند که روی همان یک برش، مواد ساندویچ قرار می گیرد.
این خوراک، در زمان جان مونتاگو، ارل چهارم، به نام ساندویچ درآمد. گرچه بعید است که مونتاگو خود، ساندویچ را اختراع کرده باشد. گفته شده که او این فرم غذا را به این دلیل دوست داشت که می توانست ضمن غذا خوردن، قمار هم بازی کند.
البته امروزه برخی انواع ساندویچ را اصلا نمی توان در دست گرفت؛ چون کاملا باز هستند. بنابراین ایده مونتاگو با شکست مواجه شده است. اینگونه ساندویچ ها را یا باید با کمک وسائل غذاخوری و یا حداقل با استفاده از هر دو دست خورد.
در برخی کشورها، طریقه خوردن ساندویچ را تنها با استفاده از وسائل غذاخوری، صحیح
می دانند.
در
پیک نیک ها و گردش ها، معمولاً با خود ساندویچ می برند. در محل کار، مدرسه و جاهای دیگر، برای ناهار ساندویچ می خورند. البته به خاطر داشته باشیم که اگر دقت لازم صورت نگیرد، محتویات ساندویچ به سادگی فاسد می شوند.
انواع ساندویچ ها
ساندویچ ها از نظر شکل ظاهری، طرز پیچیدن و مواد داخلشان با هم بسیار تفاوت دارند. هر شکلی از ساندویچ را نمی شود با هر ماده دلخواهی پر کرد!
مواد داخل ساندویچ
ساندویچ سبزیجات
ساندویچ سبزیجات، یکی از معروف ترین انواع ساندویچ در کشور هند به شمار می رود. این نوع ساندویچ از انواع سبزیجات تهیه می شود. اغلب،
گوجه فرنگی ماده اصلی این ساندویچ را تشکیل می دهد. البته
سیب زمینی،
چغندر و
پیاز هم مورد استفاده قرار می گیرد. این ساندویچ را با
نان و انواع مواد افزودنی تهیه می کنند. مثلاً ساندویچ
تست سبزیجات و ساندویچ
پنیری سبزیجات، دو نوع از این ساندویچ می باشند.
همچنین ببینید