مواد لازم برای 6 نفر
- 1 عدد سینه ی مرغ کوچک پخته و تکه تکه شده
- 1 بوته ساقه ی کرفس ریز خرد شده
- 1 لیوان جعفری ریز خرد شده
- 1 لیوان خیار شور نگینی
- 200 گرم سس مایونز
- 1/4 لیوان آبلیمو
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرزتهیه
در ظرف مخصوص سالاد،
مرغ پخته،
کرفس های خرد شده،
جعفری،
پیازچه و
خیارشور را با هم مخلوط می کنیم.
سس مایونز
آبلیمو؛
نمک و
فلفل را به مخلوط مواد می افزاییم و خوب هم می زنیم.
روی سالاد را با مقداری جعفری و پیازچه تزیین می کنیم.
منبع:
مجله هنر آشپزی