تعریف
سالاد سیب زمینی نوعی
سالاد است که از
سیب زمینی تهیه می شود. البته انواع متفاوتی از این سالاد با اضافه نمودن مواد افزودنی مختلف در سراسر دنیا وجود دارد. هر کسی هم ادعا می کند که سالاد او بهترین و کامل ترین سالاد سیب زمینی می باشد. اگر چه این مسئله تنها به
ذائقه افراد بستگی دارد.
برخی سیب زمینی را همراه به
خامه دوست دارند. برخی دیگر سیب زمینی که با
سس های مختلف مخلوط شده باشد را ترجیح می دهند. بعضی ها سیب زمینی را به صورت پخته و نرم و بعضی دیگر
سیب زمینی سرخ و برشته را ترجیح می دهند.
انواع
انواع مختلف سالاد سیب زمینی عبارتند از:
- سالادی که با سیب زمینی های کوچک تهیه می شود. در تهیه ی این سالاد از سیب زمینی های کوچک پخته همراه با پوستشان استفاده می کنند.
- سالادی که با سیب زمینی های بزرگتر تهیه می شود. این سیب زمینی ها را با پوست می پزند و برای مصرف داخل سالاد پوست آنها را می گیرند و تکه شان می کنند.
- سالاد سیب زمینی با سس مایونز، خامه ترش و یا شیر.
- سالاد سیب زمینی به همراه سرکه.
- سالاد سیب زمینی با گوشت، ماهی کولی و سس خردل.
- سالاد سیب زمینی همراه با خیار شور و یا ادویه جات تازه.
- سالاد سیب زمینی با پیاز خام، پیاز پخته یا ترشی پیاز.
سالاد سیب زمینی را معمولاً همراه با
کباب یا انواع
بریانی میل می کنند.
همچنین ببینید