منو
 صفحه های تصادفی
مراقبت پرواز
حضرت ادریس علیه السلام
رشته اقتصاد کشاورزی
نویسندگان کلاسیک
زمین شناسی
بازتاب خطبه امام سجاد علیه السلام در شام
حرکت وضعی زمین
فراخوان مشارکت در محتوای خلاقیت و فن‌آوری
انتقام از دشمنان خدا و پیامبر - امام جواد علیه السلام
فهرست سبزیجات
 کاربر Online
689 کاربر online

سالاد سیب زمینی

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه
(cached)



تعریف

سالاد سیب زمینی نوعی سالاد است که از سیب زمینی تهیه می شود. البته انواع متفاوتی از این سالاد با اضافه نمودن مواد افزودنی مختلف در سراسر دنیا وجود دارد. هر کسی هم ادعا می کند که سالاد او بهترین و کامل ترین سالاد سیب زمینی می باشد. اگر چه این مسئله تنها به ذائقه افراد بستگی دارد.

برخی سیب زمینی را همراه به خامه دوست دارند. برخی دیگر سیب زمینی که با سس های مختلف مخلوط شده باشد را ترجیح می دهند. بعضی ها سیب زمینی را به صورت پخته و نرم و بعضی دیگر سیب زمینی سرخ و برشته را ترجیح می دهند.

انواع

انواع مختلف سالاد سیب زمینی عبارتند از:
  • سالادی که با سیب زمینی های کوچک تهیه می شود. در تهیه ی این سالاد از سیب زمینی های کوچک پخته همراه با پوستشان استفاده می کنند.
  • سالادی که با سیب زمینی های بزرگتر تهیه می شود. این سیب زمینی ها را با پوست می پزند و برای مصرف داخل سالاد پوست آنها را می گیرند و تکه شان می کنند.
  • سالاد سیب زمینی با سس مایونز، خامه ترش و یا شیر.
  • سالاد سیب زمینی به همراه سرکه.
  • سالاد سیب زمینی با گوشت، ماهی کولی و سس خردل.
  • سالاد سیب زمینی همراه با خیار شور و یا ادویه جات تازه.
  • سالاد سیب زمینی با پیاز خام، پیاز پخته یا ترشی پیاز.

سالاد سیب زمینی را معمولاً همراه با کباب یا انواع بریانی میل می کنند.

همچنین ببینید







تعداد بازدید ها: 25096


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..