منو
 صفحه های تصادفی
آل جلایر
امام علی علیه السلام و مسلمان کردن همسفرش
دیپلوستمون
شمار اسیران از مردان بنی هاشم
امام جعفر صادق علیه السلام از دیدگاه اصحاب
گزنوتیم
مرطوب سازی
رادیو
سیستم حسابداری کامپیوتری
موضع علمای شیعه نسبت به تحریف قرآن
 کاربر Online
387 کاربر online

آدامس بادکنکی

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه
(cached)




مقدمه

آدامس بادکنکی نوعی آدامس است که صرفاً برای باد کردن و تولید حباب تهیه شده است. رنگ آن معمولاً صورتی است و طعم به خصوصی دارد. این نوع آدامس نسبت به آدامس های معمولی چسبناک تر است تا بهتر بادش کنند. آدامس های بادکنکی بسیار مورد توجه کودکان قرار دارند.
برای باد کردن آدامس بادکنکی، آن را با استفاده از نوک زبان صاف کنید، در حالی که دو طرف آدامس را با دندان های خود نگه داشته اید و سپس با کمک دندان هایتان، آدامس را مقداری از دهان خود بیرون بیاورید و بعد داخلش، فوت کنید.

تاریخچه

اولین فرمول تهیه ی آدامس بادکنکی را فرانک فلیر در سال 1906م به وجود آورد. اما این نوع آدامس به بازار نیامد تا سال 1928م که والتر دیمر، از فرمول فلیر استفاده نمود و اولین فراورده موفق از آدامس های بادکنکی را به بازار عرضه کرد. از آنجا که رنگ این آدامس صورتی بود، اکثر آدامس های بادکنکی هم به پیروی از آن، صورتی رنگ هستند.

در زمان جنگ جهانی دوم، یکی از سازندگان آدامس های بادکنکی نوعی دیگر از این آدامس عرضه نمود که در آن، نوار باریکی که یک عکس خنده دار روی آن چاپ شده بود در بسته بندی آدامس قرار داشت. امروزه هم در اغلب آدامس های بادکنکی عکس های خاصی از جمله عکس شخصیت های کارتونی یافت می شود.

برای بسته بندی آدامس ها از جعبه های جذاب، کاغذ رنگی و یا عکس های مورد توجه کودکان استفاده می شود. اغلب، کودکان زیر دوازده سال از این نوع آدامس استفاده می کنند. برخی آدامس های میوه ای هم جزو آدامس های بادکنکی طبقه بندی می شوند.

همچنین ببینید





تعداد بازدید ها: 17063


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..