منو
 صفحه های تصادفی
زیارت قبر صالحان
نقش مطبوعات در انقلاب مشروطیت
انتخاب میکروفن در تلویزیون
روحیه همکاری در آموزش
کیفیت ولادت امام زمان علیه السلام
میکروارگانیسمهای هوا
انواع انگیزش
عقیقه فرزند
زمین لرزه
عوامل نفوذ تفکر دین‏ زدایى در شرق
 کاربر Online
662 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  شنبه 23 آبان 1394 [11:15 ]
  مصرف «به» فراموش نشود!
 

مصرف «به» فراموش نشود!

متخصص تغذیه با اشاره به اینکه جوشانده برگ «به» برای درمان بی‌خوابی موثر است، گفت: تقویت قلب، اعصاب، درمان افسردگی و وسواس از خواص «به» محسوب می‌شود.

تصویر مصرف «به» قلب و اعصاب را تقویت می‌کند
يك متخصص تغذیه در گفت‌وگو با فارس،‌ در رابطه با خواص درمانی میوه به اظهار داشت: به یک میوه پرخاصیت بوده و از درختی با ارتفاع حداکثر 5 متر حاصل می‌شود. درخت به شبیه درخت سیب بوده و در فصل پاییز میوه می‌دهد، تخم میوه به را به‌دانه گویند که اثر درمانی آن بسیار زیاد است.

وی افزود: بهترین به ایران در اصفهان پرورش داده می‌شود و گاهی درخت به تا 50 سال عمر می‌کند و از سه تا پنج سالگی آغاز تولید میوه این درخت است، البته در نیشابور هم به پرورش داده شده که به اندازه اصفهان نیست.

متخصص تغذیه بیان داشت: برگ، میوه، دانه و سایر قسمت‌های درخت به دارای خاصیت درمانی بوده و به، به صورت خام، پخته، شربت، مربا، ژله، کمپوت و جوشانده مصرف می‌شود و به طور کلی برای تقویت قلب و اعصاب بسیار مفید است.

وی افزود: جوشانده برگ درخت به بی‌خوابی را درمان کرده و در صورتی که این جوشانده طی 10 دقیقه تهیه شود و با شکوفه نارنج شیرین مخلوط شود و قبل از خواب افرادی که دچار بی‌‌خوابی هستند آن را مصرف کنند دیگر دچار مشکل اختلالات خواب نمی‌شوند.

وی اظهار داشت:‌جوشانده برگ به بهترین راه درمان عصبانیت بوده و لعاب خیس کرده به‌دانه گلودرد را تسکین و سرفه را درمان می‌کند، همچنین این جوشانده قابض است و در هضم مؤثر واقع می‌شود.

وی گفت:‌ آب به مخلوط با شکر در معالجه معده و روده مؤثر است و دم‌کرده شکوفه به به اضافه عرق بهار نارنج نیز برای خواب‌آوری مناسب است، همچنین به دارای ویتامین E و آنتی‌اکسیدان بوده و جلوی سرطان را می‌گیرد، ویتامین B موجود در به نیز سبب آرامش اعصاب می‌شود و تقویت قلب و اعصاب را نیز درمان می‌کند، به برای کسانی که عرق بدن آنها بدبو است نیز مفید است و مشکلشان را رفع می‌کند.

این متخصص تغذیه بیان داشت:‌ کودکانی که میلی به خوردن خاک و گل دارند با به دادن به آنها می‌توان این مشکلشان را رفع کرد، همچنین برای رفع عطش، سوزش دهان و گرفتگی صدا خوردن به‌دانه بسیار مؤثر است.

وی عنوان کرد:‌ جوشانده به‌دانه روی پوست برای ترک لب، پوست و ناراحتی‌های بواسیر بسیار مناسب بوده و جوشانده برگ درخت به برای پانسمان سطح بدن و شست‌وشوی چشم به کار می‌رود؛‌همچنین این میوه برای اسهال مزمن، خلط خونی، ورم کبد مفید و این مشکلات را در افراد دچار این بیماری‌ها رفع می‌کند.

این متخصص تغذیه خاطر نشان کرد:‌به دارای ویتامین‌های A،B و C همچنین املاحی مانند پتاسیم، روی، فسفر، کلسیم، آهن، منیزیم و سلانیوم لذا از آنجایی که یک مولتی‌ویتامین کامل محسوب می‌شود برای درمان لاغری و جلوگیری از چاقی مصرف این میوه توصیه می‌شود، همچنین زنان باردار برای رفع مشکل تهوع در این دوران می‌توانند به مصرف کنند.

منبع: فارس

  امتیاز: 0.00