منو
 صفحه های تصادفی
فضای خالی بین ذرات خاک
اندازه گیری در دنیای نانومتر
مواد فرومغناطیس
سوده
روز هفتم ولادت امام زمان عج
لوازم اتومبیل
فایده فلسفه
بعد جامعه شناختی دین از نظرگاه مارکس
بز کوهی
حضرت یوشع بن نون علیه السلام
 کاربر Online
180 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 30 تیر 1393 [17:50 ]
  باقی مانده غذاها را در یخچال نگهداری کنید.
 

باقی مانده غذاها را در یخچال نگهداری کنید.

انواع گوناگون پیتزا، مرغ و سالاد ماهی تن را باید حداقل در عرض مدت کوتاه، حدوداً ‌دو ساعت پس از سرو و مصرف کردن آن، برای کاهش دادن خطر بیماری‌هایی که از طریق غذای فاسد منتقل می‌شود، در داخل یخچال بگذارید.

هرگز باقی مانده غذاها را در آشپزخانه نگهداری نکنید و به محض اینکه آنها را پختید، فوراً در یخچال قرار دهید. به این دلیل که هوای خنک و سرمای داخل یخچال میزان رشد باکتری را کاهش می‌دهد.

برای مواد خوراکی که حجم بیشتری دارند و فضای زیادی را اشغال می‌کنند، به جای اینکه در داخل یک ظرف بزرگ بریزید، آن را در داخل چندین ظرف کوچک قرار دهید و سپس در داخل یخچال بگذارید.

با این روش سرمای یخچال به سرعت و به طور یکنواخت غذا را خنک می‌کند. برای چنین غذاهایی اگر از یک ظرف بزرگ استفاده کنید، به دلیل آنکه سرمای یخچال کاملا ‌و به طور یکنواخت غذا را خنک نمی کند، خطر اینکه باکتری یا هر چیز دیگری در وسط غذا رشد کند، بسیار زیاد است.

  امتیاز: 0.00