منو
 صفحه های تصادفی
بورنیت
صلحنامه با یهودیان
نظام کیفری ساسانیان
گرزن
اتر شترن
تشکیل دوره اول جدول تناوبی
نشانه های ظهور ،حرام خواری
bursitis
تیره کالیسراسه
اعتقاد من به طبیعت
 کاربر Online
429 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  چهارشنبه 16 مرداد 1392 [18:46 ]
  بیماری MS
 

بیماری MS
بیماری مولیتپل اسکلروز یا MS یک بیماری خود ایمنی می‌باشد که بیشتر در خانمهای بالای 30 سال دیده می‌شود. در این بیماری بدن بر علیه غشا میلین اعصاب آنتی بادی می سازد.

در نتیجه میلین اعصاب از بین رفته و مشکل عصبی از جمله مشکل بینایی ، تاری دید ، سرگیجه ، بی حسی و بی حرکتی در اندامها خود را نشان می‌دهد.

علت بیماری هنوز نا‌مشخص است محققان معتقدند که شاید عوامل ارثی ، تغذیه ای و محیطی در آن دخیل باشند.
در بالغین جوان بین 20 تا 40 سال شایعتر بوده و میزان ابتلا در زنان دو برابر مردان است.

پیشرفت سریع در این بیماری به ندرت دیده می شود و در بیشتر مبتلایان سیر بیماری خوش خیم بوده و علائم آنقدر خفیف هستند که حتی به پزشک هم مراجعه نمی کنند.

شایعترین علائم مشخصه این بیماری عبارتند از:
خستگی مفرط, ضعف, کرخ شدن دست و پا, ناهماهنگی حرکات و از دست دادن تعادل, درد, تاری دید, حساسیت به گرما, گیجی و اختلالات شناختی, مشکلات دفع ادرار و مدفوع.

اکثریت پزشکان در این مورد که اختلالات عصبی در مرحله اول به چشم‌ها آسیب می‌رساند، اتفاق نظر دارند. بنابراین با معاینات مکرر چشم‌ها می‌توان این بیماری را در مراحل اولیه تشخیص داده و نسبت به درمان موثر آن اقدام ورزید.
برگشت بیماری اغلب بادوره های استرس عاطفی یا جسمی شدید همراه است.

در حال حاضر روش درمانی قطعی برای این بیماری موجود نیست ولی با تدوین و پیگیری یک برنامه درمانی خاص و استفاده از دارو درمانی های جدید و تکنیکهای توانبخشی می توان علائم بیماری را تسکین داد, پیشرفت آن را کندتر کرد و به بیمار امکان داد تا یک روند طبیعی و عادی را در زندگی دنبال کند.


بعد از هر حمله غیرعادی، خستگی مفرط یا ظهور و تشدید هر یک از علائم ذکر شده, اگر احساس می کنید علائم بیماری تان بدتر شده اند حتما با پزشک معالج خود مشورت نمایید.

رژیم غذایی صحیح و متعادل نقش مثبتی در جلوگیری از پیشرفت MS دارد. تحرک جسمی, ورزشهای هماهنگ و انبساط عضلات به تقویت نیروی عضلانی در بیماران MS کمک می کند.

تا جایی که ممکن است باید از استرسهای عاطفی و جسمی و قرار گرفتن در گرما پرهیز کرد زیرا باعث بدتر شدن علائم می شود.

  امتیاز: 0.00