هر چه تنوع مواد غذایی که مصرف می کنید بیشتر باشد، فرصت های بهتری را برای جذب مواد مغذی مورد نیاز بدن و سلامت آن فراهم می کنید.
برخی از مواد غذایی با پیشگیری ازبیماری ها در ارتباط اند و از نظر مواد مغذی غنی هستند، به طوری که خوردن روزانه آنها توصیه می شود.
پرتقال (یا آب پرتقال): یک منبع سرشار از فولیک اسید، فیبر ،آنتی اکسیدان، بتا کاروتن، ویتامین ث و ترکیبات ضد سرطانی فلاونوئید و کاروتنوئید.
سبزیجات دارای برگ تیره: سرشار از ترکیبات ضد سرطان،ویتامین ها و مواد معدنی. اسفناج، کلم و شلغم را امتحان کنید.این سبزی ها را به صورت خام یا آب پز مصرف کنید.
غلات سبوس دار (یا منبعی که غنی از سبوس گندم باشد): مانع یبوست و عامل ضد سرطان روده بزرگ، موثر در کاهش پولیپ و با کاهش فراورده های استروژنی،علیه سرطان سینه عمل می کند.
ماست (کم چرب و حاوی باکتری های موثر و مفید): با رساندن کلسیم به بدن از پوکی استخوان پیشگیری می کند،کارکرد ایمنی بدن را بالا می ب رد،با میکروب ها مبارزه می کند، خواص ضد سرطانی دارد و از عفونت های گلو ودهان جلوگیری می کند.
گوجه فرنگی: این گیاه خوش طعم سرشار از ویتامین ث و لیکوپن است. همچنین، به کاهش خطر انواع سرطان از جمله سرطان های معده، دهان، مثانه، دهانه رحم، روده بزرگ و پروستات کمک می کند.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!