مغزها و خشکباری که در ایام عید مصرف میشود منابع خوب غذایی هستند و جز مواد غذایی سالم محسوب میشوند و شیرینی و شکلاتهای مصرفی در این ایام جز مواد غذایی ناسالم به حساب میآیند.
مغزها حاوی مواد مغذی و ریز مفذیهایی مانند ویتامین آ، فسفر، منیزیم و دارای ترکیبات امگا 3 هستند که این مواد مغذی نقش مهمی در بدن ایفا میکنند.
مصرف روزانه و مداوم یک مشت خشکبار مناسب و موثر است و باعث افزایش 3 تا 5 درصدی طول عمر انسان میشود.
مصرف مناسب مغزها ریسک بیماریهای قلبی و عروقی را بین 20 تا 50 درصد کاهش میدهد و همچنین این مواد کاهنده خطرات دیابت هستند و مصرف مداوم مغزها خطر ابتلا به انواع سرطان ها از جمله پروستات، ریه و سینه را کاهش میدهد و حتی در کنترل فشار خون موثر است.
برخی افراد ممکن است به خشکبار بخصوص بادام زمینی آلرژی داشته باشند، تهوع، شکم درد، دردهای مزمن از علائم این آلرژی است.
خشکبار و بادام زمینی به دلیل آزاد کردن پروتئینها و فعل و انفعلات بدنی باعث ترشح هیستامین در بدن میشوند که با خوردن آنتی هیستامین علائم از بین میرود.
از مصرف شیرینیهایی که با روغن نامناسب تهیه شده، خودداری کنید چرا که باعث افزایش چربی بد خون افراد میشود.
خشکبار به دلیل دارا بودن مواد فیبری باعث احساس سیری در فرد میشود و کسانی که چاق هستند و یا مایل نیستند دچار اضافه وزن شوند توصیه میشود این مواد را قبل از غذا مصرف کنند چرا که باعث پر شدن حجم معده و در نتیجه احساس سیری در افراد میشود.
به هر حال باید تعادل را در مصرف خشکبار و شیرینی رعایت کنید.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!