منو
 صفحه های تصادفی
هارموتوم
روز شمار زندگی فاطمه علیهاسلام
سال شمار زندگی معاویه
پاسخ به انگیزه های طرح پلورالیسم طبق دیدگاه اسلامی
زاویه حد
تصنیف
وصیت شفاهی حضرت فاطمه به امام علی علیه السلام
نخستین دوره مجلس مشروطه
سودومالاکیت
سربازی و فداکاری ایرانیان در راه اسلام
 کاربر Online
321 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  یکشنبه 24 دی 1391 [05:34 ]
  كاهش چربي خون با خوردن گیاهان
 

كاهش چربي خون با خوردن گیاهان

رژيم غذايي نامناسب، استفاده از غذاهاي چرب و پركالري، استفاده بيش از حد از غذاهاي فوري مانند پيتزا، سس مايونز، مصرف زياد گوشت قرمز و زندگي كم‌تحرك باعث مشكل بالا بودن چربي و كلسترول خون يا چاقي می شود.

سطح بالاي چربي يا كلسترول خون مي‌تواند باعث فشار خون بالا، بيماري‌هاي قلبي و عروقي، افزايش سكته مغزي، كبد چرب و... شود.

- بهترين راه براي كاهش يا رفع اين مشكل، كاهش مصرف گوشت قرمز و برنج و استفاده بيشتر از سبزيجاتي نظير كلم، كرفس، هويج، كاهو، اسفناج، كدو و.. در رژيم غذايي روزانه است.

- مصرف بيشتر غذاهاي دريايي و ساير تركيبات حاوي روغن امگا 3 نيز توصيه مي‌شود.

- گياهان دارويي زيادي نيز وجود دارد كه كاهش‌دهنده چربي خون نيز است.
دم‌كرده آويشن ، از پايين‌آورنده‌هاي مناسب چربي خون محسوب مي‌شود.

- سير، سويا، گشنيز، جعفري و شويد از سبزيجات موثر در كاهش چربي و كلسترول است. به‌عنوان مثال، نوشيدن دم‌كرده شويد و ليمو عماني يك ساعت پس از غذا مي‌تواند در كاهش سطح كلسترول و چربي خون موثر باشد.

- مصرف سماق همراه غذا نيز به‌دليل تاثيراتي كه روي صفرا دارد، مي‌تواند تاثيرات مناسبي در پايين‌آوردن چربي خون داشته باشد.

  امتیاز: 0.00