منو
 صفحه های تصادفی
فعالیت های مردمک چشم
قیام سالار در خراسان
سونوگرافی
الکترولیز
مردم آزاری و شکلهای مختلف آن
فیزیولوژی جذب آب در گیاهان
مخفی بودن شرک در زندگی
چارلی چاپلین
مهرداد اوستا
خدمت به دیگران به عنوان یک فضیلت در ادیان
 کاربر Online
428 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  جمعه 19 اسفند 1390 [08:15 ]
  نان رژیمی
 

نان های رژیمی

تصویر

نانهای کم‌کالری و مناسب برای کاهش وزن نان‌هایی هستند که به هر شکلی میزان فیبر یا سبوس‌ آنها بیشتر شده است و سریع‌تر دفع می‌شوند و به سوخت‌وساز و چربی‌سوزی کمک می‌کنند.

همچنین نا‌ن‌هایی که به جای آرد سفید از آرد سبوس‌دار یا مخلوطی از سبزی‌ها یا دانه‌های گیاهی در آنها استفاده شده است غنی‌تر از نان معمولی‌اند و مواد مغذی بیشتری دارند پس نان‌های سالم‌تری هستند و هر کدام برای رژیم خاص و شرایط خاص مفیدند.

- نان‌هایی که نمک آنها کمتر است برای افرادی که مبتلا به بیماریهای قلبی و فشارخون بالا هستند، مناسب است.
- نان‌های جو با داشتن سبوس‌ بالا در پایین‌آوردن کلسترول موثرند.
- نان‌هایی که مغز دارند مانند دانه آفتابگردان، تاحدی اسیدهای چرب ضروری بدن را تامین می کنند.
- نان برنج برای تغییر ذائقه و تنوع خوب است اما سبوس نان برنج گرفته می‌شود و سبب می شود مواد دیگری مثل ویتامین‌های گروه B هم همراه سبوس‌ جدا می‌شود.

در برنامه غذایی‌ سعی کنیم انواع نان‌ها را بگنجانیم و نانی که جوش‌شیرین نداشته باشد و حاوی سبوس‌ و دانه‌های گیاهی باشد را تهیه ‌کنیم.

  امتیاز: 0.00