نانهای کمکالری و مناسب برای کاهش وزن نانهایی هستند که به هر شکلی میزان فیبر یا سبوس آنها بیشتر شده است و سریعتر دفع میشوند و به سوختوساز و چربیسوزی کمک میکنند.
همچنین نانهایی که به جای آرد سفید از آرد سبوسدار یا مخلوطی از سبزیها یا دانههای گیاهی در آنها استفاده شده است غنیتر از نان معمولیاند و مواد مغذی بیشتری دارند پس نانهای سالمتری هستند و هر کدام برای رژیم خاص و شرایط خاص مفیدند.
- نانهایی که نمک آنها کمتر است برای افرادی که مبتلا به بیماریهای قلبی و فشارخون بالا هستند، مناسب است.
- نانهای جو با داشتن سبوس بالا در پایینآوردن کلسترول موثرند.
- نانهایی که مغز دارند مانند دانه آفتابگردان، تاحدی اسیدهای چرب ضروری بدن را تامین می کنند.
- نان برنج برای تغییر ذائقه و تنوع خوب است اما سبوس نان برنج گرفته میشود و سبب می شود مواد دیگری مثل ویتامینهای گروه B هم همراه سبوس جدا میشود.
در برنامه غذایی سعی کنیم انواع نانها را بگنجانیم و نانی که جوششیرین نداشته باشد و حاوی سبوس و دانههای گیاهی باشد را تهیه کنیم.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!