منو
 صفحه های تصادفی
میگرن
عضله صاف
سرمایه در گردش
میکروسکوپ تداخلی
زندگینامه پرسیوال لوئل
قضیه پاپوس
ماساژ قلبی
ثابت جهانی گرانش
زندگی مشترک امام جواد علیه السلام با ام فضل دختر مأمون
رابطه علم ودین از نظر استاد جوادی آملی
 کاربر Online
654 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  چهارشنبه 05 بهمن 1390 [09:18 ]
  زمان مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر
 

زمان مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر

شیر تازه: در یخچال 5 تا 7 روز
شیر بسته بندی باز شده: در یخچال 2 تا 3 روز

خامه چربی گرفته شده: در یخچال 10 روز
خامه چرب: در یخچال 1 روز

ماست : در یخچال 7 روز
پنیر : در یخچال 6-12 هفته ، در فریزر 6 تا 12 ماه
کره : در یخچال 2 هفته – در فریزر 9 ماه
بستنی: در فریزر2 ماه

تخم مرغ تازه با پوست: در یخچال 3 هفته
تخم مرغ آب پز سفت: در یخچال 1 هفته

گوشت گوساله (استیک) : در یخچال 3 تا 5 روز ، در فریزر: 6 تا 12 ماه
مرغ تکه شده : در یخچال 1 تا 2 روز ، در فریزر:9 تا 12 ماه
گوشت پخته شده : در یخچال 1 – 2 روز ، در فریزر: 3-4 ماه

سوسیس: در یخچال 1 تا 2 روز ، در فریزر: 3 تا4 ماه
سوسیس دودی: در یخچال: 7 روز ، در فریزر: 1تا2 ماه

گوشت ماهی کم چرب: در یخچال 1تا2 روز ، در فریزر: 4-6 ماه
گوشت پرچرب (ماهی آزاد): در یخچال 1تا2 روز، در فریزر: 2-3 ماه

نان : در فریزر: 6-12 ماه

  امتیاز: 0.00