آنچه از غذاها به عنوان بو پخش می شود، یا در هوا پخش میشود و یا جذب پوست می شود.
معمولاً هر آنچه که شما لمس کنید و بوی خاص خود را داشته باشد، می تواند به داخل پوست شما نفوذ کند. اشیایی که بوهای خوش آیندی دارند مانند سیب، دارچین و کره بادام زمینی تا چیز هایی که بوهای نامطبوعی دارند مانند پیاز، سیر و ماهی،می توانند به راحتی به سطح جاذب پوست فرو روند.
درباره مو، قضیه اندکی فرق دارد، سطح مو مانند پوست دارای سوراخ و منفذ نیست، اما می تواند بوها را به راحتی جذب کند و میزان جذب آن بستگی به ضخامت و جنس مو دارد. معمولاًمیزان جذب بو، بستگی به روغن و چربی دارد که هنگام طبخ غذا از آن استفاده می شود.
پختن مواد غذائی نیز باعث پخش شدن بوی آنها می شود. اگر بخار غذایی که می پزید مستقیماً به شما برسد، تبدیل به منبعی از بو می شوید.
چگونه می توان از شر بوهای مزاحم خلاص شد؟
به طور مثال جوش شیرین و یا مرکبات می توانند با چسبیدن به مولکول های بو، باعث کمتر شدن بو و یا از بین رفتن کامل آن شوند.
بو ها معمولاً از مو به راحتی پاک می شوند. برای این کار بهتر است در ابتدا موها را با آب سرد بشوئید تا بو از بین برود. چرا که آب گرم منافظ پوست را باز کرده و باعث فرورفتن بو به قسمت های عمیق تر پوست یا مو می شود.
همیشه از شامپویی استفاده کنید که مناسب با پوست سر شماست.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!