منو
 صفحه های تصادفی
فرهنگ استان کرمان
تولید صنعتی سرامیک
قاطعیت امام علی علیه السلام در اجرای حدود الهی
سطح شیبدار
خواب حضرت فاطمه بنت اسد درباره امام علی علیه السلام
تیره تلی گوناسه
عمادالدین قرا ارسلان قاورد از سلاجقه ی کرمان
کاردان جنگل و مرتع
عیب یابی سماور برقی
چشمه
 کاربر Online
248 کاربر online
 : نجوم
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 13 دی 1389 [08:29 ]
  سوال در مورد كسوف
 

سلام
من امروز در يك سايت خواندم كه براي ديدن كسوف مي توان از شيشه جوشكاري استفاده كرد. آيا به نظر شما مي توان استفاده كرد يا خير؟ همچنين از ورقهاي فويل آشپزخانه و از پشت CD مي توان براي ديدن كسوف استفاده كرد؟

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه نجوم 3 ستاره ها ارسال ها: 1615   در :  دوشنبه 13 دی 1389 [08:31 ]
  پاسخ
 

دانش آموز محترم
با سلام
وسايلي مانند فويل آشپزخانه و سي دي به هيچ عنوان نبايستي براي ديدن خورشيد گرفتگي مورد استفاده قرار گيرند زيرا بسيار خطرناك هستند و باعث كوري دائم مي شوند. در مورد استفاده از شيشه جوشكاري نيز اگر چه شدت نور كاهش زيادي مي يابد و در تعدادي از سايتها به آن اشاره شده است ولي مشكل عبور اشعه هاي خطرناك از آن منتفي نيست و بهتر است كه مورد استفاده قرار نگيرد. اما در صورتي كه فقط براي چند ثانيه در مد نظر است، بهتر است از دو شيشه شماره 7 استفاده شود. دو شيشه بر روي هم قرار گيرد تا شماره 14 به دست آيد. ضمن اينكه از شيشه جوشكاري، رنگ خورشيد نيز سبز مشاهده خواهد شد. سعي شود كه فقط از عينكهاي ويژه رصد خورشيد گرفتگي استفاده شود.

  امتیاز: 0.00