منو
 صفحه های تصادفی
لزوم ذکر علی ولی الله
ضربه کرنر
ولایت «بالذات» و «بالعرض»
یونجه «داروئی»
جبرئیل خود را از محمد و علی علیهماالسلام می داند
برنامه نویس سیستم
فهرست طراحان صنعتی مشهور
جداسازی اجزای در کروماتوگرافی
انقلاب روسیه
حمص
 کاربر Online
662 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline معصومه قاسمی 3 ستاره ها ارسال ها: 372   در :  شنبه 07 مرداد 1385 [05:33 ]
  خطرات قرارگرفتن در معرض نور خورشید
 

سازمان بهداشت جهانی گزارش داد سالانه حدود شصت هزار نفر بر اثر قرارگرفتن بیش از حد در برابرنور خورشید و به علت ابتلا به‌سرطان پوست جان خود را از دست می‌دهند .

این سازمان اعلام کرده است سالانه حدود چهل و هشت هزار نفر بر اثر ابتلا به سرطان پوست و دوازده هزار نفر بر اثر ابتلا به انواع دیگر سرطان جان خود را از دست می‌دهند که نود درصد آنها در نتیجه سرطانهای ناشی از پرتو ماورای بنفش‌خورشید جان می بازند.

ماریا نییرا مدیر اداره بهداشت عمومی و محیط زیست سازمان بهداشت جهانی گفت: همه ما نیاز داریم که گاهی در معرض نور خورشید باشیم اما قرار گرفتن بیش از حد خطرناک و چه بسا کشنده است.

این گزارش حاکیست برف‌, شن و حبابهای آب دریا مواد منعکس کننده پرتوماورای بنفش خورشید هستند.

گفتنی است پرتو ماورای بنفش خورشید قابل رویت یا حس نیست .

  امتیاز: 0.00