تحقیقات اخیر پزشکان نشان داد، کودکانی که به روش سزارین به دنیا آمدهاند، به نسبت دو برابر بیشتر از کودکانی که به روش طبیعی به متولد شدهاند، در معرض خطر بروز حساسیت نسبت به شیر گاو قرار دارند.
پزشکان معتقدند زایمان طبیعی باعث میشود که کودک در حین خروج از کانال زایمان در تماس با باکتریهای این ناحیه قرار گیرند و بدین ترتیب دستگاه ایمنی بدنشان نسبت به مواد خارجی ایجاد مقاومت نماید، در صورتیکه کودکانی که به روش سزارین متولد شدهاند، با این باکتریها تماس پیدا نکردهاند و دستگاه ایمنی آنها به هر عامل خارجی مثل پروتئینهای شیر گاو و اکنش نشان میدهد.
منبع:ایسکانیوز
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!