منو
 صفحه های تصادفی
وب سرویس
بار قراردادی(المپیاد)
امام خمینی و حکومت اسلامی
ناحیه صحارا سندی
تمیز کردن شیمیایی برخی از لوازم منزل
محاسبه انرژیهای یونش متوالی یک اتم
شرح وظایف مسئولان در بازی تنیس
فکر نکردن به نتیجه در اموزش ذن
فیبروفریت
سیستم مکان یابی جهانی یا GPS
 کاربر Online
941 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline معصومه قاسمی 3 ستاره ها ارسال ها: 372   در :  چهارشنبه 03 خرداد 1385 [03:51 ]
  شیر استریلیزه را نجوشانید
 

کارشناسان تغذیه دریافته اند جوشاندن شیر با ایجاد تغییراتی در آن جذب کلسیم و پروتئین موجود در شیر را کاهش می دهد. به گفته متخصصان چون شیرهای استریلیزه موجود در بازار نیازی به جوشاندن ندارد، باید از این اقدام پرهیز کرد.

چون این کار تنها باعث از دست رفتن کیفیت و ارزش غذایی آن می شود. در شیرهایی که قدرت ماندگاری طولانی دارند با عنوان استریلیزه به بازار عرضه می شود برخلاف برخی گفته های بی اساس فاقد مواد نگهدارنده است؛ ضمن آن که بر اساس قوانین موجود در اغلب کشورها از جمله کشور ما افزودن هرگونه ماده نگهدارنده به شیر و مواد غذایی که مصرف روزانه دارند غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد. جوشاندن شیر فقط در موارد استفاده از شیر تازه ضروری است تا شیر ماندگاری بیشتری داشته باشد و شیرهای استرلیزه قبل از این که به دست مردم برسند جوشانده شده اند.

  امتیاز: 0.00