تب مالت مهمترین بیماری ناشی از آلودگی شیر و مصرف فرآوردههای لبنی غیر پاستوریزه است. دکتر بابک ایزدی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در دومین روز از همایش کشوری شیر ، فرآوری و سلامت مصرف کنندگان گفت: شیر با داشتن ویژگیها و صفات ممتاز غذایی به سرعت در معرض آلودگی قرار میگیرد و بیماری تب مالت مهمترین بیماری ناشی از آلودگی شیر است. ایزدی گفت : احتمال آلودگی شیر در مراحل مختلف شیردوشی ، جمع آوری ، حمل و نقل ، تبدیل و فرآوری در کارخانه ، توزیع و مصرف وجود دارد. وی با تاکید بر سلامت مصرفکنندگان گفت: با عرضه فرآوردههای پاستوریزه شیوع بیماریهای قابل انتقال از راه شیر چون تب مالت ، سل ، سالمونلوز ، اسهال خونی و ناراحتیهای گوارشی به حد قابل ملاحظهای کاهش یافته است.
ایزدی افزود: متاسفانه در کشورهای در حال توسعه مصرف فرآوردههای لبنی غیر پاستوریزه به وضوح دیده میشود. به گفته وی، شهرستان سنقر ، در استان کرمانشاه به دلیل بالا بودن مصرف شیر و پنیر محلی بیشترین تعداد مبتلایان تب مالت این استان را دارد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزایش کیفیت شی ر، قیمت مناسب ، نظارت دقیق بر تولید شیر ، طعم مناسب با ذایقه مردم را از راههای کاهش مصرف شیر و فراوردههای غیر پاستوریزه بیان کرد. در سال جاری بیش از ۴۰۰بیمار مبتلا به تب مالت در استان کرمانشاه گزارش شده است.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!