منو
 کاربر Online
399 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  شنبه 09 اردیبهشت 1385 [13:39 ]
  تب مالت مهمترین بیماری ناشی از آلودگی شیر است
 

تب مالت مهمترین بیماری ناشی از آلودگی شیر است

تب مالت مهمترین بیماری ناشی از آلودگی شیر و مصرف فرآورده‌های لبنی غیر پاستوریزه است. دکتر بابک ایزدی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در دومین روز از همایش کشوری شیر ، فرآوری و سلامت مصرف‌ کنندگان گفت: شیر با داشتن ویژگی‌ها و صفات ممتاز غذایی به سرعت در معرض آلودگی قرار می‌گیرد و بیماری تب مالت مهمترین بیماری ناشی از آلودگی شیر است. ایزدی گفت : احتمال آلودگی شیر در مراحل مختلف شیردوشی ، جمع آوری ، حمل و نقل ، تبدیل و فرآوری در کارخانه ، توزیع و مصرف وجود دارد. وی با تاکید بر سلامت مصرف‌کنندگان گفت: با عرضه فرآورده‌های پاستوریزه شیوع بیماریهای قابل انتقال از راه شیر چون تب مالت ، سل ، سالمونلوز ، اسهال خونی و ناراحتی‌های گوارشی به حد قابل ملاحظه‌ای کاهش یافته است.

ایزدی افزود: متاسفانه در کشورهای در حال توسعه مصرف فرآورده‌های لبنی غیر پاستوریزه به وضوح دیده می‌شود. به گفته وی، شهرستان سنقر ، در استان کرمانشاه به دلیل بالا بودن مصرف شیر و پنیر محلی بیشترین تعداد مبتلایان تب مالت این استان را دارد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزایش کیفیت شی ر، قیمت مناسب ، نظارت دقیق بر تولید شیر ، طعم مناسب با ذایقه مردم را از راههای کاهش مصرف شیر و فراورده‌های غیر پاستوریزه بیان کرد. در سال جاری بیش از ‪ ۴۰۰‬بیمار مبتلا به تب مالت در استان کرمانشاه گزارش شده است. ‬

  امتیاز: 0.00