مواد غالباً طبیعی و دارای منشأ گیاهی را گویند که معمولاً به منظور معطر ساختن و خوش طعم نمودن اغذیه بکار می روند. به تفاوت دارای اثر هضم کننده غذا، اشتها آور و غیره می باشند مانند دارچین ، هل، گشنیز، زردچوبه، رازیانه، میخک، خردل سیاه، زعفران، وانیل و غیره.
از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد