منو
 صفحه های تصادفی
پیوستن چند تن به اصحاب امام حسین علیه السلام
کاربر:اصغر نامور
alcoholism
پیشرفت های سفالگری در زمان باستان
تیره شاخ بزی
قرآن و مساله تفکر
سرگرمی با یخ و نمک
پیامدهای نابودی ستارگان
تسخیر هرات در زمان ناصر الدین شاه
تعریق بیش از حد
 کاربر Online
538 کاربر online

سس کاسترد

تازه کردن چاپ
علوم طبیعت > علوم پزشکی (طب) > تغذیه
(cached)



کاسترد

کاسترد نوعی دسر است که از مخلوط نمودن شیر یا خامه با زرده تخم مرغ، آرد ذرت، شکر و دیگر مواد معطر مثل وانیل تهیه می شود. بر حسب اینکه غلظت کاسترد چقدر باشد انواع آنرا دسته بندی می کنند. کاسترد خیلی رقیق را به عنوان سس دسرها به کار می برند و کاستردهای خیلی سفت که مثل بلنک مانژ می باشند، آنقدر سفت هستند که می توان آنها را همچون انواع کیک و پودینگ برش زد.

کاسترد یکی از اجزای مهم دسر در کشورهای انگلستان، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا و استرالیا می باشد. کاسترد را معمولاً جزو سس های شیرین دسته بندی می کنند.

طرز تهیه

برای تهیه کاسترد، مواد لازم را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهند. البته می توان کاسترد را داخل فر هم تهیه نمود و یا حتی آنرا بخارپز کرد.

امروزه کاستردهای آماده در سوپر مارکت ها عرضه می شوند. برخی انواع این کاستردها تخم مرغ ندارند.

غذاهایی که در تهیه آنها از کاسترد استفاده می شود:
ـ کرم کارامل
ـ تارت کاسترد
ـ کاسترد یخی
ـ بستنی
ـ ترافل انگلیسی

تمام کاستردها شیرین نیستند. در تهیه برخی انواع سنتی از کاسترد، از مواد نمک دار استفاده نموده و برای مزه دار کردن یکی از این نوع کاستردها، به آن پنیر اضافه می کنند.

همچنین ببینید





تعداد بازدید ها: 22940


ارسال توضیح جدید
الزامی
big grin confused جالب cry eek evil فریاد اخم خبر lol عصبانی mr green خنثی سوال razz redface rolleyes غمگین smile surprised twisted چشمک arrow



از پیوند [http://www.foo.com] یا [http://www.foo.com|شرح] برای پیوندها.
برچسب های HTML در داخل توضیحات مجاز نیستند و تمام نوشته ها ی بین علامت های > و < حذف خواهند شد..