تقریبا نیمی از مردم جهان چای مصرف می کنند. چای از برگها یا جوانه های خشک شده درخت یا بوته چای به دست می آید. این گیاه، بومی چین جنوبی و احتمالا هند شمالی است. چای خشک شامل دو تا پنج درصد کافئین است که بیشتراز کافئین قهوه است. اما معمولا به صورت محرک ضعیفتری مصرف می شود. چای حاوی مواد معدنی مخصوصا فلوئور است و از آنجایی که آبها در ایران فاقد فلوئور است لذا خوردن چای توصیه می گردد. چای با داشتن مواد محرک بیداری، تا حدودی در بیداری و هوشیاری فرد موثر است. اما خوردن آن بلافاصله همراه با غذاهای پروتئینی باعث حذف شدن آهن غذا می شود.
امتیاز: 0.00
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
اخیرا شبکه 3 برنامه ای تهیه کرده بود در مورد چای های مشهوری که در سیلان تولید می شود، مانند دوغزال یا احمد. واقعا کارخانه های این چایهای مشهور که خیلی هم به خوردن آنها افتخار می کنیم ، از نظر بهداشتی افتضاح بود. حال بگذریم از مواد شیمیایی که به این چایها برای طعم دادن اضافه می شود و سرطانزا هستند. وزارت بهداشت هم خوردن این چای ها را خطرناک اعلام کرد. در حالیکه کارخانه های چای ایران از هر نظر بهداشتی و دارای دستگاههای تمام اتوماتیک می باشند. نمی دانم چرا ما همیشه غریبه پرستیم، حتی اگر بهترین ها را داشته باشیم.
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!