منو
 صفحه های تصادفی
چگونگی تغییرات نخستین انرژی یونش در یک گروه
مسجد قبا
برنج
کمک امام باقر علیه السلام به خدمتکاران
معنای کوثر
گونه های مقدماتی یا ژوردانون
زندگینامه
تاریخ معاصر جمهوری ایتالیا
خانواده زمین
ایزیذور آیزاک رابی
 کاربر Online
436 کاربر online
 : زیست شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  دوشنبه 08 اسفند 1384 [15:44 ]
  چای
 

سلام

تقریبا نیمی از مردم جهان چای مصرف می کنند. چای از برگها یا جوانه های خشک شده درخت یا بوته چای به دست می آید. این گیاه، بومی چین جنوبی و احتمالا هند شمالی است. چای خشک شامل دو تا پنج درصد کافئین است که بیشتراز کافئین قهوه است. اما معمولا به صورت محرک ضعیفتری مصرف می شود. چای حاوی مواد معدنی مخصوصا فلوئور است و از آنجایی که آبها در ایران فاقد فلوئور است لذا خوردن چای توصیه می گردد. چای با داشتن مواد محرک بیداری، تا حدودی در بیداری و هوشیاری فرد موثر است. اما خوردن آن بلافاصله همراه با غذاهای پروتئینی باعث حذف شدن آهن غذا می شود.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  دوشنبه 08 اسفند 1384 [16:42 ]
  چای ایرانی یا خارجی؟ کدام یک؟
 

اخیرا شبکه 3 برنامه ای تهیه کرده بود در مورد چای های مشهوری که در سیلان تولید می شود، مانند دوغزال یا احمد. واقعا کارخانه های این چایهای مشهور که خیلی هم به خوردن آنها افتخار می کنیم ، از نظر بهداشتی افتضاح بود. حال بگذریم از مواد شیمیایی که به این چایها برای طعم دادن اضافه می شود و سرطانزا هستند. وزارت بهداشت هم خوردن این چای ها را خطرناک اعلام کرد. در حالیکه کارخانه های چای ایران از هر نظر بهداشتی و دارای دستگاههای تمام اتوماتیک می باشند. نمی دانم چرا ما همیشه غریبه پرستیم،eek حتی اگر بهترین ها را داشته باشیم.cry

  امتیاز: 0.00    نمایش یاسخ های این پست