منو
 کاربر Online
534 کاربر online
 : پرسش و پاسخ
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 08 اسفند 1384 [09:43 ]
  زیست شناسی (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:الهام صادقی

شرط کریستاله شدن یک پروتئین چیست

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline زینب معزی 3 ستاره ها ارسال ها: 407   در :  دوشنبه 08 اسفند 1384 [09:45 ]
  شرط كريستاله شدن
 

خانم صادقي سلام
من در اين زمينه اطلاعي ندارم
اما شما ميتونين توي انجمن زيست شناسي جوابتون رو بخواين.
موفق باشينwink

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  دوشنبه 08 اسفند 1384 [20:13 ]
  راسب کردن پروتئینها
 

با سلام

شما می‌توانید برای راسب کردن پروتئینها در داخل سلولها به روش زیر عمل کنید.

به دنبال خرد کردن سلول ، لاشه‌های سلولی و بقایای دیواره‌های سلولی در داخل محلول آزاد می‌شود. در این مرحله به دنبال سانتریفوگاسیون ، قطعات درشت از محلول جدا می‌شود و معمولا از سانتریفوگاسیون نسبتا ضعیف 1000g به مدت 15 دقیقه میتوان استفاده کرد.

برای خالص سازی پروتئینها از این محلول می‌توان از محلول نمک نظیر آمونیوم سولفات 60 درصد استفاده کرد تا پروتئینها به صورت نامحلول درآیند و با یک سانتریفوگاسیون پروتئینها را از محلول جدا کرد.

شما می‌توانید سوالات و مطالب خود را در زمینه علم زیست شناسی مستقیما در انجمن زیست شناسی مطرح کنید.

با تشکر

  امتیاز: 0.00